icon

Čo robiť, keď sa Lumea opakovane pokazí?

3. apr 2026

Ahojte… po 3 rokoch zvazovania som sa rozhodla kupit Lumeu model 9900… Po kupe sa hned pokazila po 2 mesiacoch - prestala z nicoho nic vydavat impulzy - zreklamovali mi ju a poslali novú… Teraz mam tu novú uz 10 mesiacov a znova sa pokazila - znova to isté - pri osetrovani zrazu už prestala vydavat impulzy. Myslite ze mi ju znova zreklamuju? 🥺 ja som z toho uz zufala… tolke peniaze a toto sa deje? Alebo len ja mam taku smolu?? Ja som s nou spokojna nechcem vratit peniaze chcem len aby fungovala 😭 pouzivam ju a staram sa o nu podla instrukcii.

anonym_f0eb38
3. apr 2026

nie si jediná, muž nedávno objednával takú špeciálnu baterku do Lumei pre jednu kolegyňu, aj jej to pracne napájkoval, aby to chvíľu fungovalo a potom prestalo, tá jej už nebola v záruke, ale tiež ju predtým reklamovala, ja by som si od nich nič nekúpila

anonym_11b30d
3. apr 2026

Poznam tri zname, ktorým sa tiež pokazila, nestoji to za tie peniaze.Jednej vyreklamovali, druhe dve smola po záruke sa pokazili

autor
3. apr 2026

Ja ju mam v zaruke len ci mi aj tuto druhu zreklamuju ked zase to iste

rozculena
3. apr 2026
@anonym_autor

Ja ju mam v zaruke len ci mi aj tuto druhu zreklamuju ked zase to iste

@anonym_autor prečo by ju nezreklamovali? Okamžite reklamuj!

autor
3. apr 2026

Uz sa stalo, buduci tyzden ma prist po ňu kurier ktory ju odovzda na reklamačne a uz len cakat ako sa vyjadria 😔

autor
3. apr 2026
@anonym_f0eb38

nie si jediná, muž nedávno objednával takú špeciálnu baterku do Lumei pre jednu kolegyňu, aj jej to pracne napájkoval, aby to chvíľu fungovalo a potom prestalo, tá jej už nebola v záruke, ale tiež ju predtým reklamovala, ja by som si od nich nič nekúpila

@anonym_f0eb38 prosim a odkial objednaval tu baterku?

anonym_f0eb38
4. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_f0eb38 prosim a odkial objednaval tu baterku?

@anonym_autor to neviem, skúsim sa opýtať