Čo robiť, keď sa Lumea opakovane pokazí?
Ahojte… po 3 rokoch zvazovania som sa rozhodla kupit Lumeu model 9900… Po kupe sa hned pokazila po 2 mesiacoch - prestala z nicoho nic vydavat impulzy - zreklamovali mi ju a poslali novú… Teraz mam tu novú uz 10 mesiacov a znova sa pokazila - znova to isté - pri osetrovani zrazu už prestala vydavat impulzy. Myslite ze mi ju znova zreklamuju? 🥺 ja som z toho uz zufala… tolke peniaze a toto sa deje? Alebo len ja mam taku smolu?? Ja som s nou spokojna nechcem vratit peniaze chcem len aby fungovala 😭 pouzivam ju a staram sa o nu podla instrukcii.
Poznam tri zname, ktorým sa tiež pokazila, nestoji to za tie peniaze.Jednej vyreklamovali, druhe dve smola po záruke sa pokazili
Ja ju mam v zaruke len ci mi aj tuto druhu zreklamuju ked zase to iste
Ja ju mam v zaruke len ci mi aj tuto druhu zreklamuju ked zase to iste
@anonym_autor prečo by ju nezreklamovali? Okamžite reklamuj!
Uz sa stalo, buduci tyzden ma prist po ňu kurier ktory ju odovzda na reklamačne a uz len cakat ako sa vyjadria 😔
nie si jediná, muž nedávno objednával takú špeciálnu baterku do Lumei pre jednu kolegyňu, aj jej to pracne napájkoval, aby to chvíľu fungovalo a potom prestalo, tá jej už nebola v záruke, ale tiež ju predtým reklamovala, ja by som si od nich nič nekúpila
@anonym_f0eb38 prosim a odkial objednaval tu baterku?

nie si jediná, muž nedávno objednával takú špeciálnu baterku do Lumei pre jednu kolegyňu, aj jej to pracne napájkoval, aby to chvíľu fungovalo a potom prestalo, tá jej už nebola v záruke, ale tiež ju predtým reklamovala, ja by som si od nich nič nekúpila