Dá sa vrátiť darčeková poukážka?
Ahojte, mam otazocku pre zeny so skusenostou alebo znalostou ( poprosim ziadne ja si myslim...). Kupila som znamej darcekovu poukazkou do divadla s rocnou platnostou - nie na konkretne predstavenie - to si moze vybrat sama podla svojho uvazenia. Ona sa vsak vyjadrila, ze ju urcite nevyuzije. Mohla by som sa na to vykaslat, jej problem, ale popravde mi je to luto, lebo nestalo to malo penazi. Preto ma napadlo, ze pri online nakupe je bezne mozne odstupit do 14 dni od nakupu od zmluvy a predavajuci je povinny vratit peniaze. Mate niekto skusenost, ci to plati aj na takuto darcekovu poukazku?
Určite to platí aj na darčekovú poukážku.
Či je to možné nájdeš v obchodných podmienkach eshopu.
nevieš ju predať ďalej?
@anonym_autor Nechápem, prečo sa pýtaš na MK Keby si poslala otázku tam, kde si to kúpila, už by si to vedela.
@anonym_autor
preco si sa tej znamej najskor neopytala, ci ju vyuzije? Ved to je taky špwcificky dar, ktory dam tomu, kto do divadla realne aj chodi.
Využi to ty, predaj ďalej alebo napíš tam odkiaľ si to kúpila a informuj sa.
Darovala si. Jej vec čo s ňou spraví
A to si nevedela ze nechodí do divadla? Tiež by som ju nevyužila, keďže do divadla nechodím.
podla mna sa to da, ale nie vsade 🙂 treba si to vyzistit na danom mieste.
@anonym_autor neviem o tom že by sa dala vrátiť, v SND sa dá za ňu kúpiť aj doplnkový tovar, ale neviem pre ktoré divadlo je platná tú čo si kúpila

@anonym_autor nemajú uvedené vo všeobecnych podmienkach? Každá inštitúcia to môže mať inak