Je možné vrátiť použité nekvalitné detské topánky?
Ahojte kúpila som v sinsay topánky tenisky blikajuce ligotave lebo dcérke sa páčili ale nozicka za jej z nich vysypala ako keby mala potnicky už po jednom ráže používania ....je možné ich vrátiť? Má niekto taký istý problém. Topánky neboli lacné 😔
a mala v nich normalne ponožky?
A vo si cakala od topanok zo Sinsay, nabuduce kup normalne topanky
Použité topanky nemôžeš vrátiť...mozes len reklamovať...ale nemáš ako dokázať, že ten vysyp ma z tých topanok
@anonym_a53e6b aj topánky z Rikier sú šité v Číne, tak aká nekvalita?
@anonym_677e0b odkedy sa Rieker šiju v Číne? Myslím original
@anonym_677e0b odkedy sa Rieker šiju v Číne? Myslím original
@marhulka13 písala Rikier , nie Rieker. To je asi Rieker z Temu. Tie sa určite šijú v Číne.
Ty si netusila aka je kvalita cohokolvek v Sinsay??? Alebo si sa s tymto obchodom este nestretla?? V zivote by som dietatu nekupila nic v takomto obchode. Nekvalitne,smradlave handry, ktore pustaju toxicke farbiva do koze. Alebo si cakala za 7eur kvalitne topanky s ortopedickou klenbou?
@anonym_677e0b a uz maloktore mas naozaj kozene, vsade len ta "ako koza" 🫣
@anonym_a53e6b áno ja viem ale tá radosť dieťaťa fakt som netušila čo jej to spraví
Ty si netusila aka je kvalita cohokolvek v Sinsay??? Alebo si sa s tymto obchodom este nestretla?? V zivote by som dietatu nekupila nic v takomto obchode. Nekvalitne,smradlave handry, ktore pustaju toxicke farbiva do koze. Alebo si cakala za 7eur kvalitne topanky s ortopedickou klenbou?
@anonym_afe90f stali 20 € 👍 preto som verila že keď už stoja toľko budú ok mohla som mať kvalitnejšie s Deichmannu 🤦
Snad ich nemala na bosej nohe? To nevyreklamujes, nie je to vada topanky
@anonym_afe90f stali 20 € 👍 preto som verila že keď už stoja toľko budú ok mohla som mať kvalitnejšie s Deichmannu 🤦
@alex5896 Deichman je trochu lepsi od Sinsay. Pre dieta tiez nic-moc.
@marhulka13 písala Rikier , nie Rieker. To je asi Rieker z Temu. Tie sa určite šijú v Číne.
@volterra tak to áno, len som myslela, že je to preklep.

Vrátiť ti to neuznaju. Predaj na Vinted