icon

Máte skúsenosti s nákupom na splátky cez Ahoj.sk?

aalexxx888
Dnes o 18:21

Čaute, máte niekto skusenosti s nakupom na splatky cez Ahoj.sk? pred vyse mesiacom som si od nich kupoval mikrofon cez muziker, podpisal som s nimi zmluvu vsetko prebehlo okej, prihlasil som sa do ahoj zóny kde mi ukazovalo zmluvu a vsetko okolo toho. Po par dnoch od prebratia som stale nedostal ziadne informacie ohladom prvej splatky, splatkoveho kalendara, alebo udajov kam posielat splatky. Pisal som na podporu na ahoj zóne kde mi nic nebolo dokopy nic povedane. Vcera mi konecne na podpore odpisali ze ked im muziker posle fakturu za nakup oni mi poslu list so splatkovym kalendarom. Neverim ale ze muzikeru by to tolko trvalo ked mam tovar mesiac doma. Skor mi napadlo ze nastal problem pri doruceni listu lebo nemam v podnajme meno na schranke. Pisal som im msil kde som vysvetlil tento problem a poprosil o kontrolu, no neozvali sa mi spat. Prosim neviete mi niekto poradit?

anonym_f63561
Dnes o 18:25

Ja som si raz brala mobil cez ahoj splátky, prišiel mi po čase list so šekmi - splátkami… ale to už bolo veľmi dávno. Telefón nedvihaju?