icon

Môžem vrátiť nerozbalené boxerky zo Sinsay?

katka0910
27. aug 2026

Ahojte, nahodou ste niekto nevracali boxerky v sinsay? Vezmu mi to naspäť ci z hyg.dovodov nie? Sú balené po 5 kusov, nerozbalene. Ďakujem

anonym_e822ee
27. aug 2026

originálne zabalené nohavičky zobrali späť

denisa_deniska
27. aug 2026

Myslím, že aj mne v pohode vzali späť nohavičky, nerozbalené, omylom objednané zlé číslo. Podľa mňa nebude problém ani s boxerkami.

klejkaez
27. aug 2026

Mne nevzali spať. To som sa tam otočila ešte 40 min po nákupe

stranakovazuzana0
27. aug 2026

@katka0910 mne nezobrali plavky naspäť a to som si všimla zlú veľkosť hneď pri pokladni,žiaľ po zaplatení.Pobedali mi,že majú zákaz akékoľvek spodné prádlo vymieňať a že som si mala veľkosť všimnúť pred platením.

jimmyy128
Včera o 09:31

Skusenosti sa tu lisia preto, lebo pri nakupe v kamennej predajni nejde o zakon, ale o pravidlo obchodu. Tych 14 dni na vratenie bez udania dovodu plati len pri nakupe na dialku, cize cez e-shop. Co ti da obchod nad ramec toho, si urcuje sam, a preto to jednej vzali a druhej nie.

Sinsay to ma ale urcene celkom slusne a ma to zverejnene: tovar kupeny v kamennej predajni na Slovensku sa da vratit do 30 dni od nakupu, osobne v predajni, s originalnym dokladom o kupe, nenoseny a so vsetkymi povodnymi visackami. Dostanes bud peniaze, darcekovu kartu alebo to vymenis za ine. Ziadnu vynimku na spodnu bielizen tam neuvadzaju.

Ta hygiena, na ktoru sa v predajni odvolavaju, je pravidlo z e-shopoveho vratenia a tyka sa tovaru v ochrannom obale, ktory bol az PO doruceni poruseny. Ty mas tu peticku nerozbalenu, takze ani ta vynimka na teba nesedi.

Prakticky: ak ta na jednej predajni odmietnu, nie je to konecne slovo, lebo je to firemne pravidlo platne pre celu siet - vyhladaj si na ich webe v pomoci "Ako vratit tovar zakupeny v kamennej predajni" a ukaz im to na mieste, pripadne skus inu predajnu. Bez blocku a bez visaciek to ale nepojde ani tak.