icon

Negatívna skúsenosť s konkrétnou osobou: Spojme sa

secreatlady
Dnes o 07:23

Ahojte 🌸

radi by sme sa spojili s mamičkami, ktoré majú negatívnu skúsenosť s osobou menom Nikola Komorová.

Ak sa vás táto situácia týka, budeme radi, ak sa nám ozvete do správy.
Hľadáme ženy, ktoré sú ochotné podeliť sa o svoju skúsenosť a prípadne pomôcť objasniť situáciu.

Ďakujeme ❤️

dodkom
Dnes o 07:29

Ako ťa okradla?

parvinka0001
Dnes o 07:40

Ja sa čudujem že ju ešte nezavreli ved tá už stovky ľudí okradla

anonym_e37679
Dnes o 08:00

Ja ju sledujem občasne na IG, veľmi sa mi páči , keď sa upraví,pekná baba. Aj cvičenie , telo bomba.
Ale vždy ma prekvapí, že takto žije, klamstvom a má už aj deti . Pochybujem , že by bola vo veciach nevinne
Skúsenosť však nemám žiadnu

secreatlady
autor
Dnes o 08:14
@parvinka0001

Ja sa čudujem že ju ešte nezavreli ved tá už stovky ľudí okradla

@parvinka0001 teraz je možnosť aby sme ju tam dostali , preto hľadáme niekoho koho okradla

anonym_44d28a
Dnes o 08:15

Jejda, ved ta sa spomina uz roky. Ona este funguje? Cim vlastne klame-okrada ludi? Nikdy som si to nedohladavala, len ma to zaujima

secreatlady
autor
Dnes o 08:30
@anonym_44d28a

Jejda, ved ta sa spomina uz roky. Ona este funguje? Cim vlastne klame-okrada ludi? Nikdy som si to nedohladavala, len ma to zaujima

@anonym_44d28a okráda ľudí , napr. Ako predá veci ľudia jej pošlú peniaze a hneď si ich blokuje alebo predáva svoje nahotinky , ma toho veľa na rovasi

maca1984
Dnes o 08:33
parvinka0001
Dnes o 08:43
@secreatlady

@parvinka0001 teraz je možnosť aby sme ju tam dostali , preto hľadáme niekoho koho okradla

@secreatlady veľmi tomu neverím lebo už je fakt kopec ľudí ktorých okradla a nikdy nič stoho.

Ale držím prsty

anonym_85f54f
Dnes o 09:30

a ešte okrádať bude. Lebo Slovensko.

anonym_44d28a
Dnes o 10:33
@anonym_85f54f

a ešte okrádať bude. Lebo Slovensko.

@anonym_85f54f veď toto, ľudia na nete čítajú len blbosti, normálne veci ich obchádzajú, preto sa dajú vždy nachytať, aj od dlhodobo známych podvodníkov