icon

Nová sušička Beko neschne správne. Skúsenosti ostatných?

diaszoky
28. sep 2026

Baby mate skusenost? Neviem, ci my nieco zle robime, ale davam na bavlna a vesiak teda suche do skrine menej pradla aj tak je mokre alebo polosuche a to susi 2,20h. Nadobka na vodu je bez vody. V navode nic extra aom sa nedocitala.
Cakam servisaka.

babushkaem
•
28. sep 2026

a je to samostatna susicka, ci s prackou?

diaszoky
autor
•
28. sep 2026
@babushkaem

a je to samostatna susicka, ci s prackou?

@babushkaem samostatna

anonym_d4b4ed
•
28. sep 2026
@diaszoky

@babushkaem samostatna

@diaszoky nedávas veľa prádla?je nová?doteraz susila?Dala si preč, keď je nova všetky poistky?

denisa_deniska
•
28. sep 2026

@diaszoky a na iných programoch ti vysušila?

tina5959
•
28. sep 2026

@diaszoky necháš úplne do konca program? Lebo vodu do nádobky vypúšťa nakoniec.

diaszoky
autor
•
28. sep 2026
@anonym_d4b4ed

@diaszoky nedávas veľa prádla?je nová?doteraz susila?Dala si preč, keď je nova všetky poistky?

@anonym_d4b4ed ake poistky tie zozadu?? Ano.. nesusila pd zaciatku na technika cakammuz 4dni

diaszoky
autor
•
28. sep 2026
@denisa_deniska

@diaszoky a na iných programoch ti vysušila?

@denisa_deniska na jeans ale aj tak nie uplne okienko orosene, voda v nadrzke ziadna plus aj to sklo mi dojde chladnejsie aj pradlo niesu dake teple v inych som mala horuce

diaszoky
autor
•
28. sep 2026
@tina5959

@diaszoky necháš úplne do konca program? Lebo vodu do nádobky vypúšťa nakoniec.

anonym_d6b3dd
•
28. sep 2026

Ked je zaneseny filter, tiez dobre nesusi

diaszoky
autor
•
28. sep 2026
@anonym_d6b3dd

Ked je zaneseny filter, tiez dobre nesusi

@anonym_d6b3dd ale filter to co su tam tie prachove chumace? To cistim ona uz hned na prve zapnutie nesusila

anonym_d6b3dd
•
28. sep 2026
@diaszoky

@anonym_d6b3dd ale filter to co su tam tie prachove chumace? To cistim ona uz hned na prve zapnutie nesusila

@diaszoky tak neviem, ja mam LG vysusi uz pri 48 minutach perfektne, troska sa zabudne, ak nevycistim filter s chumacmi, ale potom fici na 100%. Tak uz len ten technik

diaszoky
autor
•
28. sep 2026
@anonym_d6b3dd

@diaszoky tak neviem, ja mam LG vysusi uz pri 48 minutach perfektne, troska sa zabudne, ak nevycistim filter s chumacmi, ale potom fici na 100%. Tak uz len ten technik

@anonym_d6b3dd 😵‍💫🤔😟

81anina
•
28. sep 2026

En servisak to poriesi. Pravdepodobne niečo s čerpadlom. Mám tiez Beko. Mám pocit že ťahá vodu do nádoby priebežne počas celej doby sušenia aj nakoniec. Nikdy som ju nemala prázdnu vždy v nej veľa vody

denisa_deniska
•
28. sep 2026
@diaszoky

@denisa_deniska na jeans ale aj tak nie uplne okienko orosene, voda v nadrzke ziadna plus aj to sklo mi dojde chladnejsie aj pradlo niesu dake teple v inych som mala horuce

@diaszoky hm, tak to asi naozaj bude vadný kus, poraď sa s týn technikom. Lebo nastaviť sa na ktorých program čo a ako vysuší je tiež fuška, ale keď nemáš ani vodu v nádržke, tak asi tak bude iný problém.

diaszoky
autor
•
28. sep 2026
@81anina

En servisak to poriesi. Pravdepodobne niečo s čerpadlom. Mám tiez Beko. Mám pocit že ťahá vodu do nádoby priebežne počas celej doby sušenia aj nakoniec. Nikdy som ju nemala prázdnu vždy v nej veľa vody

@81anina aha tak ja to nemam ani ťuk ani para iba dvietka su orosene a servisaka musim opetovne volat zajtra nech si pohne😀