icon

Opakovaná reklamácia detských náušníc

smejkuskaa
13. okt 2025

Ahojte , mame detské náušnice, ktoré už boli 2x reklamované ( vypadáva rovnaký kamienok-rovnaká vada ) teraz ten kamienok vypadol opäť. Už som na to všetko nahnevaná lebo sú to detské náušnice , dcéra je extremne živá a horko ťažko jej ich viem dať dole a nasadiť náhradné, už dokonca aj doktorka jej dávala dole lebo ja som to jednoducho nevedela.
Moja otázka znie , viem nejako obísť reklamačný poriadok a urobiť tak aby mi už teraz vrátili peniaze ?

kacena4
13. okt 2025

nie obist ho nevies ale ak je to 3x to iste mas pravo na vrátenie penazi za tovar

smejkuskaa
autor
13. okt 2025
@kacena4

nie obist ho nevies ale ak je to 3x to iste mas pravo na vrátenie penazi za tovar

@kacena4 vtedy áno , to viem , len nemám chuť to zase tretí krát riešiť 😕 preto som chcela vedieť možní nejaké reálne skúsenosti či sa to da nejako obísť , či je na to nejaký skrytý paragraf

kacena4
13. okt 2025
@smejkuskaa

@kacena4 vtedy áno , to viem , len nemám chuť to zase tretí krát riešiť 😕 preto som chcela vedieť možní nejaké reálne skúsenosti či sa to da nejako obísť , či je na to nejaký skrytý paragraf

@smejkuskaa nerozumiem, vsak prides ukazes papier z predchádzajúcich reklamacii a ak to uznaju vrátia ti peniaze

smejkuskaa
autor
14. okt 2025
@kacena4

@smejkuskaa nerozumiem, vsak prides ukazes papier z predchádzajúcich reklamacii a ak to uznaju vrátia ti peniaze

@kacena4 vracajú až po 3tej reklamácii, teraz ich idem odniesť ešte len na tretiu , ten istý kolobeh , najradšej by som bola keby vrátili už teraz

anonym_08c2f9
14. okt 2025
@smejkuskaa

@kacena4 vracajú až po 3tej reklamácii, teraz ich idem odniesť ešte len na tretiu , ten istý kolobeh , najradšej by som bola keby vrátili už teraz

@smejkuskaa tak im to povedz, že nie si opakovane spokojná, dieťa to môže prehltnúť.Neda sa tam dať zlato a kamienok vsadiť?aby bol niečím podložený?

tiezjedna
14. okt 2025

@smejkuskaa prosím ťa to sú nejaké diamantové skvosty za tisíce? Pretože inak by mi ani nenapadlo sa tým zaoberať. Proste by som kúpila iné...

kacena4
14. okt 2025
@smejkuskaa

@smejkuskaa pokial ja mam info z vlastnej skusenosti ak je ta ista vada opravovana 2x mas pravo na vratenie penazi alebo vymenu tovaru, ine je to ak je to ina vada

smejkuskaa
autor
15. okt 2025
@kacena4

@smejkuskaa pokial ja mam info z vlastnej skusenosti ak je ta ista vada opravovana 2x mas pravo na vratenie penazi alebo vymenu tovaru, ine je to ak je to ina vada

@tiezjedna nie sú to diamantové skvosty , ale prepáč nemám vo vrecku len tak minimálne 200-300€ na nove , ak by vyhovovali ine tak jej dám , lebo mame doma ďalšie dvoje , ale nevyhovujú … komentár na nezaplatenie

@kacena4 rovnaká vada , rovnaká náušnica rovnaký kameň 🙄

smejkuskaa
autor
15. okt 2025
@anonym_08c2f9

@smejkuskaa tak im to povedz, že nie si opakovane spokojná, dieťa to môže prehltnúť.Neda sa tam dať zlato a kamienok vsadiť?aby bol niečím podložený?

@anonym_08c2f9 to neviem , asi nie lebo cely obvod je kamienkovy , pôsobilo by to rušivo ako keď kamienok vypadne