Použitý a nehygienický rúž z DM
Ahojte,
dnes sa mi stala dosť veľká nepríjemnosť v DM, pomocou appky som si objednala a zaplatila rúž s prevzatím na kamennej predajni.Bola som si poň,ale až na ceste domov som si pozrela tašku s nákupom a teda aj rúž.Bol používaný,celý špinavý a lepkavý,chýbala z neho 1/4. Tento fakt som ihneď reklamovala v appke, obratom mi poslali mail,že mi teda vrátia peniaze.
Avšak hlavnú problematiku vidím v tom,že predavačka niečo také zabalí a predá zákazníkovi,keď je to nielen,že viditeľne používaný produkt,ale hlavne zdravotne závadný a nehygienický. Rozmýšľam nad podaním sťažnosti na SOI, nakoľko sa cítim byť ako zákazníčka ohrozená na zdraví.Podľa môjho názoru by takéto produkty mali byť likvidované a nepredajné.
Čo si o tom myslíte ?
@tatianak18 Ja som raz dostala takto pouzity produkt. Vraj to ludia na predajni robia. Otvoria, vyskusaju a vratia do regalu. Predavacky, ktore to balia ani netusia, ze to bolo pouzite. Beru to z tych istych polic ako zakaznici.
@tatianak18 Ja som raz dostala takto pouzity produkt. Vraj to ludia na predajni robia. Otvoria, vyskusaju a vratia do regalu. Predavacky, ktore to balia ani netusia, ze to bolo pouzite. Beru to z tych istych polic ako zakaznici.
@beata_k oni su slepe? Velakrat su produkty spinave, vyschnute, posklbane balenia. Fakt toto daju zakaznikom? Ano daju, lebo musia predat.
@beata_k oni su slepe? Velakrat su produkty spinave, vyschnute, posklbane balenia. Fakt toto daju zakaznikom? Ano daju, lebo musia predat.
@muchotrafka298 To, co som ja dostala bolo na prvy pohlad nepouzite. Bol to krem na vlasy v takej plechovke. Az po otvoreni bolo zjavne, ze to uz niekto pouzil.
Mohol to otvoriť nejaký zákazník v obchode ale ak bol viditeľne znečistený tak je to čudné že by ho fakt tak zabalila
@tatianak18 a čo tým dosiahneš? Ak chceš choď pracovať do dm a maj všetko pod kontrolou
@muchotrafka298 To, co som ja dostala bolo na prvy pohlad nepouzite. Bol to krem na vlasy v takej plechovke. Az po otvoreni bolo zjavne, ze to uz niekto pouzil.
@beata_k ja si preto vsetko v obchode kontrolujem. Kedze viem, ze aki su u nas ludia.
@beata_k ja si preto vsetko v obchode kontrolujem. Kedze viem, ze aki su u nas ludia.
@muchotrafka298 Po tejto skusenosti uz aj ja.😀
@tatianak18 a čo tým dosiahneš? Ak chceš choď pracovať do dm a maj všetko pod kontrolou
@anonym_b3d395 dosiahnem tým to,že niekto sa začne konečne zaoberať hygienou kozmetických produktov ! Keby to bola riasenka alebo niečo iné,čo obsahuje Staphylococcusa,tak niekto si mohol prísť o zdravé oko !
Mohol to otvoriť nejaký zákazník v obchode ale ak bol viditeľne znečistený tak je to čudné že by ho fakt tak zabalila
@anonym_38afed bohužiaľ celý rúž bol viditelne špinavý a aj papierová taška.Nerozumiem pre to,ako toto nejaká dospelá žena zabalí a predá zákazníkovi.Vedia zrušiť objednávku,keby chceli.
@muchotrafka298 presne súhlasím,môj prípad bol,že to bolo rúž viditelne špinavý,bola rovnako poškodená aj taká tá bezpečnostná nálepka.Takže ozaj nechápem predavačku,čo toto predá s čistým svedomím.
@anonym_38afed bohužiaľ celý rúž bol viditelne špinavý a aj papierová taška.Nerozumiem pre to,ako toto nejaká dospelá žena zabalí a predá zákazníkovi.Vedia zrušiť objednávku,keby chceli.
Ja by som stým šla na tú predajňu lebo je to čudné.Ci stým zle zaobchadzala alebo čo lebo aby bola nejaká predavačka taká že to tak dá?🤷
@anonym_b3d395 dosiahnem tým to,že niekto sa začne konečne zaoberať hygienou kozmetických produktov ! Keby to bola riasenka alebo niečo iné,čo obsahuje Staphylococcusa,tak niekto si mohol prísť o zdravé oko !
@tatianak18 tak si sa mala obrátiť a ísť naspäť do dm a riešiť to tam
Ja by som stým šla na tú predajňu lebo je to čudné.Ci stým zle zaobchadzala alebo čo lebo aby bola nejaká predavačka taká že to tak dá?🤷
@anonym_38afed keby som si to všimla skorej,hneď by som sa otočila a išla to riešiť na predajni.Je to moja chyba,že som si to ihneď neskontrolovala,ale fakt som nečakala,že niečo také očividne nesúce na predaj mi predajú.
@tatianak18 tak si sa mala obrátiť a ísť naspäť do dm a riešiť to tam
@anonym_b3d395 všimla som si to v aute 🙂 po 50km 🙂 Oni niečo také vôbec predať nemali.
@anonym_b3d395 všimla som si to v aute 🙂 po 50km 🙂 Oni niečo také vôbec predať nemali.
Aha tak to by som sa nevracala ani ja 😄 nabudúce asi radšej osobne kúpiť 🙂
@tatianak18 tak možno to ani sama predavačka nevšimla
@tatianak18 tak možno to ani sama predavačka nevšimla
@anonym_b3d395 celý špinavý produkt ? Veď od toho musela mať aj ruky špinavé.
@anonym_b3d395 celý špinavý produkt ? Veď od toho musela mať aj ruky špinavé.
@tatianak18 daj foto
hej aj ja by som chcela vidiet fotku, ako ti ten ruz zabalili, ved to predsa musis mat, si im fotku isto posielala, ze?
To si si cestou z pracovnej cesty objednala, ci ako? Nejake to je cele divne. Az po 50 km si si vsimla, ze to je spinave. A cele spinave. Registracia 12/2025.
@tatianak18 mozno to nebola dospela zena, ale pubertiacka v zacviku na predavacku... bezne si takto do DM chodim na nakup a vidim tie dievcata (a aj chlapca) ako po predajni zbieraju nakup pre zakaznikov. Dospele su vacsinou v kase. Ja by som to urcite neriesila cez SOI, ale porozpravala sa s veducou predajne. Ja takto uz roky robim raz mesacne nakup a nastastie sa mi to este nestalo, a to som kupila aj tiene, aj spiraly, aj kremy...
mozno sa predavacka pomylila a zabalila ti tester, ja som dilino a casto si zoberiem tester, na co ma upozorni vacsinou az pani pri pokladni, takze stat sa moze 🙂
@tatianak18 nedala by som to na SOI, nakolko v DM ti to bez problemov vymenia.
A nemohol to byť proste omyl? Že vzali tester,mohla to byť nejaká neskúsená brigádnicka,či dievčina na praxi. Normálne sa porozprávať s vedúcim predajne, určite sa ti ospravedlnia a samozrejme mala by si dostať nový tovar.
@tatianak18 kľudne to mohol urobiť brigádnik, kt. to ma na salame.
Veľa obchodov si platí brigádnikov a teda, ide o to aký má človek prístup 🤷🏼♀️
A čudné aj to že počas cesty ihneď odpísali 🙈
@tatianak18 da čo tu extrém nesedí
A nemohol to byť proste omyl? Že vzali tester,mohla to byť nejaká neskúsená brigádnicka,či dievčina na praxi. Normálne sa porozprávať s vedúcim predajne, určite sa ti ospravedlnia a samozrejme mala by si dostať nový tovar.
@jaskolka čakala by som na testery nálepku.Ale je pravda,že som neskúmala obal nejak extrémne,bolo mi to hnusné chytiť aj do ruky.
A čudné aj to že počas cesty ihneď odpísali 🙈
@tatianak18 da čo tu extrém nesedí
@anonym_b3d395 čudné je to,že niekto sa ešte aj tu vydáva za anonyma :Dd neviem ako ty ale 50km neprejdeš za 15min 🙂
To si si cestou z pracovnej cesty objednala, ci ako? Nejake to je cele divne. Az po 50 km si si vsimla, ze to je spinave. A cele spinave. Registracia 12/2025.
@anonym_8c28f3 mne tu bude niečo vykladať anonym? Objednala som si to v čakárni u lekára s malým dieťaťom,aby som nemusela potom blúdiť po dm !

Toto je tam v niektorych predajniach uplne bezne. Ze vsetko pootvarane, rozbabrane. Hordy pubertiacok jaciacich sa tam chodia malovat. Sklbu obaly, folie, nikto im nic nepovie. Ja si tam nekupim nic. Lebo vsetko v stojanoch pootvarane, spinave.