icon

Reklamácia Dedoles ponožiek po dvoch praniach? Vaše skúsenosti.

8. apr 2026

maminy mate daktora skusenost s Dedolesom? kupila som tam muzovi aj deckam tie vesele ponozky pod stromcek, ale po dvoch praniach sa na patach uplne rozpadli, diery jak svet. riesili ste tam dako reklamaciu? za tu cenu som cakala daku kvalitu a nie toto blato. mam pocit ze uz len krmia tie reklamy s tymi skreckami a na vyrobok kaslu.

katkaseiner
8. apr 2026

Dedoles je absolutne zla kvalita. Tiez sme dostali ponozky od nasich a su take tvrde ze sice su presne velkosti aku potrebujem, ale proste sa nenatahuju. Tiez za 2-3 prania takyto stav. Nereklamujem, ale odtial ja uz nic nechcem, to je iste.

anonym_71ce47
8. apr 2026

A to ešte niekto kupuje???

anonym_f6ac05
8. apr 2026

ponožky reklamovať som ešte nepočula.

rozculena
8. apr 2026

dedoles ešte existuje?

rozculena
8. apr 2026
@anonym_f6ac05

ponožky reklamovať som ešte nepočula.

@anonym_f6ac05 prečo by nereklamovala,keď sa po 2 praniach rozpadli? Ja mám ponožky z tesca dlhé roky,už mi lezú na nervy,ale stále sú dobré

yonce
8. apr 2026

presne tak, neskutocne zla kvalita, mne vydrzali mozno jedno pranie. a to je taka vec, ktoru by som ani nereklamovala, ja som proste ratala s tym, ze budu na prd 😀 😀

lila246
8. apr 2026

ja musim povedat ze od dedolesu mam asi 10 parov ponoziek a kvalita je vynikajuca, nosim ich velmi casto a su fakt skvele. naposledy som ale kupovala asi tak 2 roky dozadu, tka je možne, ze sa odvtedy kvalita zmenila. aktualne mam na sebe avokadove, ktore osmdostala na vinaoce asi v roku 2020 a su v stale ok stave

doriiis
8. apr 2026

Na temu kúpiš kvalitnejšie ponožky ako sú dedoles. Nie náhodou krachuje.

liaka
8. apr 2026

@anonym_autor no neviem či uveria, že v decembri kupované a len dvakrát prané až v apríli.

amalka07
8. apr 2026
@lila246

ja musim povedat ze od dedolesu mam asi 10 parov ponoziek a kvalita je vynikajuca, nosim ich velmi casto a su fakt skvele. naposledy som ale kupovala asi tak 2 roky dozadu, tka je možne, ze sa odvtedy kvalita zmenila. aktualne mam na sebe avokadove, ktore osmdostala na vinaoce asi v roku 2020 a su v stale ok stave

@lila246 ja som tiež tohoto názoru ale možno rokmi klesli na kvalite, mám od nich množstvo produktov, ponožky, šľapky, plavky, nakupovala som tam najmä okolo roku 2020 a všetko nosím doteraz. Ale ich najväčší boom už prešiel, tržby klesli tak sa to možno odrazilo aj na kvalite

janinque
8. apr 2026

Zmenili výrobu, išli veľmi na cenu a s ňou šla aj kvalita extrémne dolu. Bavila som sa s ich bývalou marketérkou, ktorá im riešila aj tú reklamu so škrečkami.

nikushka8
8. apr 2026

Velky boom mali cez covid, vtedy aj ta kvalita bola o inom, tie veci mame stale. Kupila som aj neskor (cca 2022) a rovnaka skusenost, muzovi sa spravila diera na trenkach pri prvom obleceni (nie na sve,ale na boku). Odvtedy som tam nekupila uz nic.

anonym_0e9e72
8. apr 2026

ako ponožky reklamovať … keď už, tak by som tam viac nenakúpila, keď niesom spokojná s kvalitou. Keby som mala každé ponožky, čo mi nevydržia 2 roky reklamovať, tak by som asi nič iné s ponožkami nerobila ..

zuzubb007
8. apr 2026

Fúúú reklamovať ponožky po 4 mesiacoch od kúpy to je vtip? Ani by ma to v hlavičke nenapadlo, smer kôš a nabudúce nekupovať

slavomira236
8. apr 2026

@anonym_autor detiaju dedoles x krat prane a su ok. Ale kupovane uz davnejsie urcite cez 2 roky. Bola akcia brala som im aj vacsie cisla a noha rastla pomaly.

slavomira236
8. apr 2026

Inak ja zvyknem hned prederavit na velkych prstoch pomozky ak je cista bavlna neviem ci tak chodim alwbo co. Nechty mam ostrihane tym to nebude . A nikdy ma nenapadlo ponozky reklamovat

slavomira236
8. apr 2026
@nikushka8

Velky boom mali cez covid, vtedy aj ta kvalita bola o inom, tie veci mame stale. Kupila som aj neskor (cca 2022) a rovnaka skusenost, muzovi sa spravila diera na trenkach pri prvom obleceni (nie na sve,ale na boku). Odvtedy som tam nekupila uz nic.

@nikushka8 ano my sme tiez kupovalu uz davno a dost syn ich strasne chcel a su cele stale. Asi sli dolu kvalitovo..

anonym_705c91
8. apr 2026

Ved si videla reklamu, su to ponozky pre skrecka a nie pre teba ...

anonym_705c91
8. apr 2026
@liaka

@anonym_autor no neviem či uveria, že v decembri kupované a len dvakrát prané až v apríli.

@liaka voda a elektrika sli hore ... 🙂

jaond19
8. apr 2026

Ja mam z dedolesu ponozky uz roky, dokonca mladsí podedil po starsom, ale su fakt z roku kedy to tu bola novinka na trhu, peknych par rokov dozadu.. potom som v priebehu casu este dokupila, ale to uz boli smejdy.... tak odvtedy nic.

sense
8. apr 2026

Moja má tiež už veľmi dlho dedoles, a sú stále super aj farby. Ale zrejme si ešte z doby keď bola lepšia kvalita

lienka.7
8. apr 2026

@anonym_autor dedoles už dávno nie sú kvalita.

nelca84
8. apr 2026

My máme veľa Dedoles ponožiek, hlavne syn, nosí ich dookola a ja ich dookola periem a dusíme v sušičke a sú stále pekné. Nechápem ako sa tebe mohli rozpadnúť po dvoch praniach.

anonym_1b89a4
8. apr 2026

@anonym_autor kupovat od potkanov ponozky to je ozaj inteligentne...😎