icon

Reklamácia otvoreného mobilu z Nay. Aké sú možnosti?

Včera o 17:11

Ahojte, mám dilemu. Tento týždeň prišiel manželovi nový mobil z Nay. Vedeli sme, že bude otvorený/výstavný kus. Ale ten mobil bol zrejme v tom ukážkovom stojane kde stále svieti a normálne má akoby vypálené v displeji to čo tam mal v predajni. Je to tam stále, nech sa preťukneme hocikde. Vrátiť ho alebo to riešiť ako reklamáciu? Kus za kus nevymenia keďže v eshope ani na predajniach už tieto modely nemajú a čakať mesiac na reklamáciu bude dlhá doba keďže v starom mobile nafukuje baterku a bojím sa aby to raz nebuchlo 🙈

Reklamácia otvoreného mobilu z Nay. Aké sú možnosti?
anonym_785531
Včera o 17:14

Vrátiť. Veď o je poškodené

madeincssr
Včera o 17:31

@anonym_autor ak to uvadzali v popise vystavneho kusu, tak asi sa to nebude dat vyreklamovat. Inak samozrejme reklamujte. Ak mate kontakty (a ine veci v povodnom mobile) ukladane na Google konte, staci z este fungujuceho mobilu odzalohovat foto/videa a po dobu opravy pozicat kdesi v rodine nejaky starsi uz nepouzivany Android mobil (odhlaseny z povodneho Google konta, idealne po resete do tovarenskeho nastavenia), prihlasit sa na nom do svojho google konta a vsetky kontakty (a ostatne veci, ktore ste mali zapnute na synchronizaciu na Google konto) sa vam tam objavia, ked budete mat zapnutu wifi, alebo mobilne data.

autor
Včera o 17:43
@madeincssr

@anonym_autor ak to uvadzali v popise vystavneho kusu, tak asi sa to nebude dat vyreklamovat. Inak samozrejme reklamujte. Ak mate kontakty (a ine veci v povodnom mobile) ukladane na Google konte, staci z este fungujuceho mobilu odzalohovat foto/videa a po dobu opravy pozicat kdesi v rodine nejaky starsi uz nepouzivany Android mobil (odhlaseny z povodneho Google konta, idealne po resete do tovarenskeho nastavenia), prihlasit sa na nom do svojho google konta a vsetky kontakty (a ostatne veci, ktore ste mali zapnute na synchronizaciu na Google konto) sa vam tam objavia, ked budete mat zapnutu wifi, alebo mobilne data.

@madeincssr ale to, že bol výstavný kus neznamená, že nám má prísť niečo čo je trvalo poškodené. Či? Aj v eshope uvádzajú toto 🤷‍♀️

madeincssr
Včera o 17:45
@anonym_autor

@madeincssr ale to, že bol výstavný kus neznamená, že nám má prísť niečo čo je trvalo poškodené. Či? Aj v eshope uvádzajú toto 🤷‍♀️

@anonym_autor ano, reklamujte. Vada by tam musela byt explicitne uvedena, co asi teda nebola.

muchotrafka298
Včera o 17:52

Okamzite by som isla do predajne a trvala na vrateni penazi. Kedze vy ste si nekupovali telefon s takouto vadou, nebolo to nikde uvedene, ze na displeji je toto a telefon je vlastne nepouzitelny.

anonym_6e3e48
Včera o 18:01

Vrátia vám peniaze určite 🙂

anonym_ed9d8d
Včera o 18:01

Kúpili sme si zánovný vysávač a bol poškodený. Normálne sme ho išli vrátiť a aj sme povedali prečo. Hneď nám vrátili peniaze.

anonym_6e3e48
Včera o 19:02

Inak
V tom Nay
Nemajú problém s vrátením čo je super a aj ochotní pracovníci
Len ja mám tiež skúsenosť zľava -otvorena krabica al.zanovny a nebolo to funkčné alebo dostatocne použiteľné
😁

autor
Včera o 19:10
@anonym_6e3e48

Inak
V tom Nay
Nemajú problém s vrátením čo je super a aj ochotní pracovníci
Len ja mám tiež skúsenosť zľava -otvorena krabica al.zanovny a nebolo to funkčné alebo dostatocne použiteľné
😁

@anonym_6e3e48 keby je to zánovné tak by som ho určite nekupovala ale malo to byť len otvorené v super stave. Vidím to tak, že sa budem musieť cez víkend previezť do predajne 😄

anonym_6e3e48
Včera o 19:11
@anonym_autor

@anonym_6e3e48 keby je to zánovné tak by som ho určite nekupovala ale malo to byť len otvorené v super stave. Vidím to tak, že sa budem musieť cez víkend previezť do predajne 😄

@anonym_autor no áno tiež som si myslela a za tú cenu/zľavu
Mam dojem, že šunky pokazene posuvaju😃