Reklamovať knihu s poznámkami z antikvariátu?
Objednala som si cez online antikvariát knihu označenú ako veľmi dobrý stav. Obálka je fakt pekná, ale vo vnútri je asi tretina strán popodčiarkovaná ceruzkou a na okrajoch sú poznámky. Nie je to žiadna drahá kniha, len som toto pod „veľmi dobrým stavom“ nečakala. Nechali by ste si ju alebo by ste to reklamovali?
Nekupovala si novú, zodpovedá popisu veľmi dobrý stav
Ceruzku zgumuj a máš poriešené
Mohli to uviesť, že v knihe sú podčiarkované strany. Vopred by si vedela, či aj tak súhlasíš s nákupom.
Mohli upozornit, ale pokial je to len ceruzka, ta sa da vygumovat. Kolko stala kniha?
čo je to za knihu. kúpila si ju lebo si sa nudila alebo je jediný antikvariát čo ju mal a ty si ju veľmi chcela??
ale knihu za pár šupov mi príde absurdné kvôli tomu reklamovať…
@anonym_autor A su tie poznamky od veci, nemohli by byt aj prinosne?
@marianarem vieš čo, napr. mne by prínosné neboli, vôbec nerozumiem poznámkam v knihe, čo vedie ľudí k tomu popísať knihu 😏
ešte tak v knihe elixírov, že nepouži 4 fazule ale 3 a najprv ich rozpuč až potom pokrájaj… ok… ale v nejakej inej?
@marianarem vieš čo, napr. mne by prínosné neboli, vôbec nerozumiem poznámkam v knihe, čo vedie ľudí k tomu popísať knihu 😏
ešte tak v knihe elixírov, že nepouži 4 fazule ale 3 a najprv ich rozpuč až potom pokrájaj… ok… ale v nejakej inej?
@biba_18 No ja neviem, co za knihu to je. Napriklad ja som matematicka a v matematickej si viem predstavit napr. ze "tu je chyba, ma tam byt..." alebo "toto znamena, ze..", "tu je vynechany krok...", "toto sa da robit aj takto..."
@biba_18 No ja neviem, co za knihu to je. Napriklad ja som matematicka a v matematickej si viem predstavit napr. ze "tu je chyba, ma tam byt..." alebo "toto znamena, ze..", "tu je vynechany krok...", "toto sa da robit aj takto..."
@marianarem uznávam, aj keď aj v takej odbornej knihe by mi to bolo divné, keď by som zistila že má pravdu autor a nie ten čo si robil poznámky, to by ma roztrhlo od jedu 😂😂
@marianarem uznávam, aj keď aj v takej odbornej knihe by mi to bolo divné, keď by som zistila že má pravdu autor a nie ten čo si robil poznámky, to by ma roztrhlo od jedu 😂😂
@biba_18 Tak to hej to by nebola dobra kupa 😃 To by bolo akceptovatelne uz len ak by sa dalo na tych poznamkach aspon zasmiat 🙂
@biba_18 to si nevidela moje kucharske knihy 🫣 ich mam riadne popisane poznamkami 😁

Co tu chces reklamovať? Podľa mňa, z antikvariatu je to normálne.