icon

Reklamovať knihu s poznámkami z antikvariátu?

12. aug 2026

Objednala som si cez online antikvariát knihu označenú ako veľmi dobrý stav. Obálka je fakt pekná, ale vo vnútri je asi tretina strán popodčiarkovaná ceruzkou a na okrajoch sú poznámky. Nie je to žiadna drahá kniha, len som toto pod „veľmi dobrým stavom“ nečakala. Nechali by ste si ju alebo by ste to reklamovali?

anonym_7e7f44
12. aug 2026

Co tu chces reklamovať? Podľa mňa, z antikvariatu je to normálne.

anonym_0043e3
12. aug 2026

Nekupovala si novú, zodpovedá popisu veľmi dobrý stav
Ceruzku zgumuj a máš poriešené

marekjakub1
12. aug 2026

Ja by som asi čakala tiež lepšie.

unicornlady
12. aug 2026

Mohli to uviesť, že v knihe sú podčiarkované strany. Vopred by si vedela, či aj tak súhlasíš s nákupom.

stankadu
12. aug 2026

Mohli upozornit, ale pokial je to len ceruzka, ta sa da vygumovat. Kolko stala kniha?

biba_18
12. aug 2026

čo je to za knihu. kúpila si ju lebo si sa nudila alebo je jediný antikvariát čo ju mal a ty si ju veľmi chcela??
ale knihu za pár šupov mi príde absurdné kvôli tomu reklamovať…

marianarem
12. aug 2026

@anonym_autor A su tie poznamky od veci, nemohli by byt aj prinosne?

biba_18
13. aug 2026
@marianarem

@anonym_autor A su tie poznamky od veci, nemohli by byt aj prinosne?

@marianarem vieš čo, napr. mne by prínosné neboli, vôbec nerozumiem poznámkam v knihe, čo vedie ľudí k tomu popísať knihu 😏
ešte tak v knihe elixírov, že nepouži 4 fazule ale 3 a najprv ich rozpuč až potom pokrájaj… ok… ale v nejakej inej?

marianarem
13. aug 2026
@biba_18

@marianarem vieš čo, napr. mne by prínosné neboli, vôbec nerozumiem poznámkam v knihe, čo vedie ľudí k tomu popísať knihu 😏
ešte tak v knihe elixírov, že nepouži 4 fazule ale 3 a najprv ich rozpuč až potom pokrájaj… ok… ale v nejakej inej?

@biba_18 No ja neviem, co za knihu to je. Napriklad ja som matematicka a v matematickej si viem predstavit napr. ze "tu je chyba, ma tam byt..." alebo "toto znamena, ze..", "tu je vynechany krok...", "toto sa da robit aj takto..."

biba_18
13. aug 2026
@marianarem

@biba_18 No ja neviem, co za knihu to je. Napriklad ja som matematicka a v matematickej si viem predstavit napr. ze "tu je chyba, ma tam byt..." alebo "toto znamena, ze..", "tu je vynechany krok...", "toto sa da robit aj takto..."

@marianarem uznávam, aj keď aj v takej odbornej knihe by mi to bolo divné, keď by som zistila že má pravdu autor a nie ten čo si robil poznámky, to by ma roztrhlo od jedu 😂😂

marianarem
13. aug 2026
@biba_18

@marianarem uznávam, aj keď aj v takej odbornej knihe by mi to bolo divné, keď by som zistila že má pravdu autor a nie ten čo si robil poznámky, to by ma roztrhlo od jedu 😂😂

@biba_18 Tak to hej to by nebola dobra kupa 😃 To by bolo akceptovatelne uz len ak by sa dalo na tych poznamkach aspon zasmiat 🙂

stankadu
13. aug 2026
@biba_18

@biba_18 to si nevidela moje kucharske knihy 🫣 ich mam riadne popisane poznamkami 😁

biba_18
13. aug 2026
@stankadu

@biba_18 to si nevidela moje kucharske knihy 🫣 ich mam riadne popisane poznamkami 😁

@stankadu 🤭 to je niečo ako tá kniha elexírov…

stankadu
13. aug 2026
@biba_18

@stankadu 🤭 to je niečo ako tá kniha elexírov…

@biba_18 tak tak 😁😁😁