Riešiť podvod na internete pri objednávke legín?
Objednala som si od súkromnej osoby legíny tmavo modré S
Samozrejme poslala šedé xl
Stálo má to 18,40€
Som neskutočne nasrata, neskutočne !!
Mám to riešiť? Posielala ste nejaký podnet,či trestné oznámenie?
Samozrejme si ma dotyčná zablokovala a poslala do "riti"
@anonym_autor kde si to kupovala? Tu na koni, v..ted, či?
To bol bazárový predaj nepotrebného oblečenia, alebo nové veci kde sa tvári ako eshop?
Podvod by to bol, ak by neprisiel ziadny tovar. Na policiu zabudni, nema to vyznam. Stravis 3 hodiny cakanim na vysetrovatela a potom 2 hodiny spisovanim vypovede, o mesiac ti pride papier "nic sa nestalo".
To bol bazárový predaj nepotrebného oblečenia, alebo nové veci kde sa tvári ako eshop?
@anonym_870a76
@anonym_f2c9a3
@anonym_25f2aa nie na mk. Cez market plac.
Mala tam iba svoje meno,nieje to myslím žiadny e-shop. Mala tam na výber aj farby aj veľkosti.
Poslala úplne inú farbu aj veľkosť. Sú nove "Lelosi"
@anonym_870a76
@anonym_f2c9a3
@anonym_25f2aa nie na mk. Cez market plac.
Mala tam iba svoje meno,nieje to myslím žiadny e-shop. Mala tam na výber aj farby aj veľkosti.
Poslala úplne inú farbu aj veľkosť. Sú nove "Lelosi"
@anonym_autor peniaze si poslala na slovenský účet alebo do zahraničia?
No jedine skús predať ďalej 🤷.a mimo tému...to ešte niekto kupuje??
tč za 18,40€? 🙈 možno § 50 priestupok, ale tam musí byť preukázaný úmysel.
choď do toho 🤣
Mas vcelku lacne ponaucenie. S takou sumou sa ti neoplati minat energiu. Jedine, ze by si nasla dalsich ludi, co nedostali to, co si objednali a riesili hromadnu zalobu. Ale opat ide u kazdeho o malu sumu. Premarnena energia. Zial, dotycna si je toho vedoma. Ak nema priamo eshop, tak jedine uskodit dat podnet na danovy urad alebo kde o "podnikani".
@anonym_autor Pri hodnote tovaru, o akom píšeš, veľa možností nemáš, ale čo máš,to je , že keď už objednať niečo,tak z overeného e-shopu,kde aj keby tovar nevyhovoval tvojim požiadavkám,je možnosť výmeny, či vrátenia
@anonym_autor peniaze si poslala na slovenský účet alebo do zahraničia?
@anonym_25f2aa slovenský
No jedine skús predať ďalej 🤷.a mimo tému...to ešte niekto kupuje??
@anonym_9fc5e2 mám ich veľa sú úžasné, áno kupuje
Môžeš napísať svoju skúsenosť tu, aby sa ostatný nenachytali
https://www.facebook.com/groups/1797962473858909/
https://www.facebook.com/groups/695972964615345/
môžeš googliť číslo účtu či ho niekto nespomína a spojiť sa ak by si riešila priestupok proti majetku
môžeš napísať finančnej správe ak si nedostala bloček alebo faktúru
@anonym_9fc5e2 mám ich veľa sú úžasné, áno kupuje
@anonym_autor tak každý vraví,že išli kvalitou dole
@anonym_autor tak každý vraví,že išli kvalitou dole
@anonym_9fc5e2 tiež som to počula,ale ja som spoko, úžasný materiál
@anonym_autor Pri hodnote tovaru, o akom píšeš, veľa možností nemáš, ale čo máš,to je , že keď už objednať niečo,tak z overeného e-shopu,kde aj keby tovar nevyhovoval tvojim požiadavkám,je možnosť výmeny, či vrátenia
@anonym_444fd0 áno, už viem 😒 nechala som sa nalákať cenou, lebo s e-shopu sú o dosť drahšie.
Ja nechápem že niekto nakupuje na bazároch🙄to vám "za lacný peniaz" stoja tie podvody? Nemáš na normálne oblečko z obchodu?
@anonym_444fd0 áno, už viem 😒 nechala som sa nalákať cenou, lebo s e-shopu sú o dosť drahšie.
@anonym_autor napíš číslo účtu kde si poslala peniaze, tak si to nájdu ďalší ktorí by chceli poslať platbu a dajú si pozor
@anonym_9fc5e2 tiež som to počula,ale ja som spoko, úžasný materiál
@anonym_autor ja mám kusky ešte keď začínali,posledné dva roky som nekupovala

myslíš tu na mk ? v bazári ? ak áno - rieš.