icon

Skúsenosti s vrátením televízora do 60 dní

dominik2795
15. sep 2025

Zdravim, myslite ze je dobry napad zobrat TV za nejakych 380€ s tym ze si dokupim na alze moznost vratenia tovaru do 60 dni. Mam teraz tv na ktorej sa vyskytla vada ktora mi uz vadi pri pozerani. Chcel by som vsak drahsiu oled tv ale teraz tie ceny nie su bohvie co a chcel by som pockat na nejaku akciu black friday alebo povianocne vypredaje pripadne nejaku akciu 0% urok pri splatkach. Mate niekto skusenost ze ste vratili takyto drahsi tovar po 2 mesiacoch bez problemov? Pripadne za ako dlho vam dali peniaze naspat? Dakujem

anonym_ec54d1
15. sep 2025

Si vezmi na splátky

anonym_b0c011
15. sep 2025

Tak my sme boli s 2 detmi bez telky 2 mesiace..ale to je dlhy pribeh..potom sme kupili za 350€, jednu z najlacnejsich, lebo som/sme si uvedomili, ze aj tak len na nej decka pozeraju rozpravky a je blbost platit navyse za funkcie, ktore vyuzijem raz za 3 mesiace, kedy nezaspim skor ako decka. Aj my sme mali moznost vratit do 60 dni, uprimne, oproti starej telke som ju mala chut vratit hned na druhy den..ale nevyuzili sme tu moznost, aj tak si ju sama doma nezapinam. Mne sa nechcelo mat doma tu obrovsku krabicu 60 dni a po tyzdni isla do kosa, takze vratenie nemozne 😂 ale svokra vracala, nezvykla si na obraz, taky ten zvlastny...a vratili peniaze hned, ako preverili, ze nie je poskodena. Cca tyzden.

truhlikvseved
16. sep 2025

@dominik2795 No za 1. OLED za 380€ ? posli link to chcem vidiet OLED za tu cenu
2. 380€ neni drahsi televiyor. Je to low-end co s tyka TV.
3. Co vymyslas so 60 dnami vsak to stoji viac ako usetris potom ked kupis v zlave tu telku.

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal