icon

Vkladomat Tatra banky mi pripísal menej peňazí: Ako to riešiť?

Dnes o 17:36

Do vkladového bankomatu Tatra banky som vložila 600 €, ale na účet mi prišlo iba 550 €. Peniaze som si predtým dvakrát prepočítala, no potvrdenie z bankomatu už uvádza nižšiu sumu.

Stalo sa vám to niekedy? Ako dlho banka takúto reklamáciu riešila?

anonym_7e2752
Dnes o 17:44

Pred vkladom ti nezobrazí spočítanú sumu ktorú potvrdíš že je správna, alebo zrušíš vkladanie?

autor
Dnes o 17:45
@anonym_7e2752

Pred vkladom ti nezobrazí spočítanú sumu ktorú potvrdíš že je správna, alebo zrušíš vkladanie?

@anonym_7e2752 Áno, zobrazí. Práve preto som zostala zmätená – na obrazovke bolo 600 €, potvrdila som vklad, ale na účet sa mi následne pripísalo iba 550 €. Preto to idem reklamovať.

anonym_df7666
Dnes o 17:45

Nám sa to stalo vo VÚB ešte vo vyššej sume, podali sme reklamáciu a vyjadrenie nám prišlo do pár týždňov... Niečo v zmysle, že overovali ich pravosť a následne ich dodatočne pripísali

anonym_c7c62c
Dnes o 17:46

ved TB stale ti zobrazi sumu a ty to odsihlasi, ze dana suma je spravna tak co teraz chces riesit? Nemala si to odsuhlasit a dat nanovo. Mne sa to eaz stalo, neodsuhlasila som peniaze vratil a skusila son nanovo, 2x napocital spravne.

anonym_4bd9e1
Dnes o 18:09

reklamacia do banky, bankovka mohla byt poskodena, alebo podozriva, banka to preveri a sumu ti vratia, na potvrdenke nebolo nic uvedene?

biba_18
Dnes o 19:26

ak ti napísalo že tam je 600 - a pripísalo ti iba 550 - nedalo ti hlášku že tých 50 musia overiť?

anonym_c0d7aa
Dnes o 20:09
@anonym_c7c62c

ved TB stale ti zobrazi sumu a ty to odsihlasi, ze dana suma je spravna tak co teraz chces riesit? Nemala si to odsuhlasit a dat nanovo. Mne sa to eaz stalo, neodsuhlasila som peniaze vratil a skusila son nanovo, 2x napocital spravne.

@anonym_c7c62c nechápeš písaný text? napočítalo jej 600,odsúhlasila 600