Ako odstrániť zápach z práčky a čierny povlak?
Ahojte, už si s tým neviem rady. Práčku pravidelne púšťam naprázdno na vysokú teplotu, čistím filter aj zásobník na prací prostriedok, ale aj tak sa po otvorení dvierok objaví nepríjemný zápach.
Navyše sa mi v gume okolo dvierok stále tvorí čierny povlak. Chvíľu je pokoj a o pár týždňov je to späť. Neviem už, čo s tým robiť :-/ Nemáte nejakú radu? Ďakujem.
Baby skúste biely domestos .normálne na hubku a vydrhnúť všetky časti .a potom ju pustím na 90 stupeň
@anonym_autor tiez s tym bojujem, pripnem sa. Stale kupujem cistice pracky, pracka furt otvorena , mam kvalitne gely...neviem co ta pracka este chce
@anonym_3a57aa riesim to iste a AI mi napisalo ze to sposobuje moj praci gel na detske pradlo ktory robi sliz a usadeniny. Planujem zmenu na praskocy prach.
skontroluj ci v bubne v tesneni sa ti neusadza voda po prani to zvykne zapachat, ja to po kazdom prani musim vycistit
Baby skúste biely domestos .normálne na hubku a vydrhnúť všetky časti .a potom ju pustím na 90 stupeň
@lulu19 Nepoškodí domestos nejako tesnenie?
Práčku raz mesačne čistím tabletami z DM , inak po každom praní vyutieram do sucha tesnenie i bubon práčky a dvierka nechávam otvorené. Na pranie používam prášok i gél. Takýto problém nemám.
@anonym_autor tiez s tym bojujem, pripnem sa. Stale kupujem cistice pracky, pracka furt otvorena , mam kvalitne gely...neviem co ta pracka este chce
@anonym_3a57aa mozno preto ze pouzivas gely... skus klasicky prasok
@anonym_3a57aa riesim to iste a AI mi napisalo ze to sposobuje moj praci gel na detske pradlo ktory robi sliz a usadeniny. Planujem zmenu na praskocy prach.
@anonym_ae9dcd pouzivam tri, vypozorujem ktory to robi najhorsie, dakujem
Asi peries na nízkom stupni a používaš gél, že?
@anonym_autor kapsula do umývačky riadu, dávam dve jar
Nič lepšie nie je, klasické čistiace prostriedky na práčku sú o ničom
toto casto robi gel, nam pomohlo vymenit hadice, zlepsilo sa to
@anonym_autor " po otvorení dvierok " nikdy nezatváram dvierka na práčke je nonstop otvorená, aby sa vetrala.
@anonym_ae9dcd pouzivam tri, vypozorujem ktory to robi najhorsie, dakujem
@anonym_3a57aa ale treba urcite vycistit pracku ja som ciatila dva krat raz ciaticom a potom tabletou na cistenie umyvacky. Plus dilyer a nadrzku. Vraj pri gelovych praskoch treba raz do mesiaca.