icon

Ako riešiť uvoľnené tyčky na železnom plote?

Včera o 05:14

Ahojte. Okolo domu máme železný plot - na ktorom sa uvoľnili dve tyčky. Môj muž nie je nejaký kutil. Neviete mi poradiť? Požičať zváračku asi nie. Pre nejakého profi zvárača to asi nie je zaujímavá práca? Ďakujem vopred za každú radu, ako sa to rieši.

arek00
Včera o 06:16

@anonym_autor hodinový majster, sused, niekto z rodiny, firma...možnosti je kooooopec

autor
Včera o 06:17
@arek00

@anonym_autor hodinový majster, sused, niekto z rodiny, firma...možnosti je kooooopec

@arek00 A je to pre firmu "zaujímavé"? Sused, rodina nie - ešte možno ten hodinový majster, len neviem či každý majster zvára :-/

arek00
Včera o 06:23
@anonym_autor

@arek00 A je to pre firmu "zaujímavé"? Sused, rodina nie - ešte možno ten hodinový majster, len neviem či každý majster zvára :-/

@anonym_autor vyskúšaj...no a k firme len toľko, ze aj keď je to len drobnosť, tak si adekvátne nechajú aj zaplatiť. Rátam tak minimálne 50€. Len sa popýtaj po okolí...verím, ze tam je kopec majstrov čo ti pomôžu.

anonym_4b0e7b
Včera o 06:23
@anonym_autor

@anonym_autor však zabvolám a opýtam sa

anonym_74ae65
Včera o 06:35

Môj muž by vám to za 5minut s americkým úsmevom zadarmo zazvaral. Neverim, že je dakto schopný za to vziať peniaze….

arek00
Včera o 06:43
@anonym_74ae65

Môj muž by vám to za 5minut s americkým úsmevom zadarmo zazvaral. Neverim, že je dakto schopný za to vziať peniaze….

@anonym_74ae65 ja áno, lebo takéto drobností robím. A ľudí, čo som to robil zadarmo pribúdalo a keďže z dobreho úsmevu ako vďaky človeka, co som mu to zadarmo spravil účty nezaplatim, tak ľudia za to platia. Ale.keby to bola suseda, alebo známa...možno to spravím zadara aj ja.

autor
Včera o 06:45
@anonym_74ae65

@anonym_74ae65 Peniaze by neboli problém - len či by vôbec nejaký podnikateľ kvôli dvom tyčkám prišiel, chápem, že aj im sa to musí oplatiť :-/

arek00
Včera o 06:46
@anonym_autor

@anonym_74ae65 Peniaze by neboli problém - len či by vôbec nejaký podnikateľ kvôli dvom tyčkám prišiel, chápem, že aj im sa to musí oplatiť :-/

@anonym_autor kde bývaš? Keď nie su peniaze problém...tak ochota je vždy.

autor
Včera o 06:47
@arek00

@anonym_autor kde bývaš? Keď nie su peniaze problém...tak ochota je vždy.

@arek00 Pri Žiline.

arek00
Včera o 06:47
@anonym_autor

@arek00 Pri Žiline.

@anonym_autor v okolí Žiliny je milión majstrov....

autor
Včera o 06:48
@arek00

@anonym_autor v okolí Žiliny je milión majstrov....

@arek00 Myslíš tých hodinových?

arek00
Včera o 06:49
@anonym_autor

@arek00 Pri Žiline.

@anonym_autor keď nie su peniaze problém...daj mi 80€ a máš to odomňa, v pohode prídem.

autor
Včera o 07:04
@arek00

@anonym_autor keď nie su peniaze problém...daj mi 80€ a máš to odomňa, v pohode prídem.

@arek00 Skúsim niekoho lokálneho 🙂 A ak nenájdem, určite sa ozvem ❤

viestta
Včera o 07:12

@anonym_autor vsak posli chlapa v nedelu po futbale do miestnej krcmy, nech sa popyta, ci niekto nema zvaracku a nepride to zavarit.

autor
Včera o 07:15
@viestta

@anonym_autor vsak posli chlapa v nedelu po futbale do miestnej krcmy, nech sa popyta, ci niekto nema zvaracku a nepride to zavarit.

@viestta No, môj muž je ITčkár - kto má doma vie, aká je to sorta 🙂 Okrem toho, že ani neviem, či tu je krčma, a to tu bývame 3 roky, ale asi je, tak by tam ani nešiel 🙂 a ak by tam šiel, neviem, či by našiel spoločnú reč s nejakým domácim majstrom 🙂

anonym_fc8ed5
Včera o 07:26
@anonym_autor

@viestta No, môj muž je ITčkár - kto má doma vie, aká je to sorta 🙂 Okrem toho, že ani neviem, či tu je krčma, a to tu bývame 3 roky, ale asi je, tak by tam ani nešiel 🙂 a ak by tam šiel, neviem, či by našiel spoločnú reč s nejakým domácim majstrom 🙂

@anonym_autor nemusi najst spolocnu rec. Pride, pozdravi a spyta sa: Chlapi, nema niekto zvaracku? Potrebujem zavarit dve tycky od plota. VS vzdelany clovek predsa ma uz nejake komunikacne schopnosti, to nie je male dieta. A uz vobec emusi s nikym hladat spolocnu rec ani nadvazovat kamaratstvo.
Len tak mimochodm, jeho hanba nefackuje, ze jeho zena zhana zvaraca na mamickovskom fore? Sice mame emancipaciu ale nepride mu to blbe?

autor
Včera o 07:36
@anonym_fc8ed5

@anonym_autor nemusi najst spolocnu rec. Pride, pozdravi a spyta sa: Chlapi, nema niekto zvaracku? Potrebujem zavarit dve tycky od plota. VS vzdelany clovek predsa ma uz nejake komunikacne schopnosti, to nie je male dieta. A uz vobec emusi s nikym hladat spolocnu rec ani nadvazovat kamaratstvo.
Len tak mimochodm, jeho hanba nefackuje, ze jeho zena zhana zvaraca na mamickovskom fore? Sice mame emancipaciu ale nepride mu to blbe?

@anonym_fc8ed5 Vieš, nie každý muž je kutil, manuálne zdatný. Sú domácnosti, kde muž takto nevie fungovať.

anonym_fc8ed5
Včera o 07:44
@anonym_autor

@anonym_fc8ed5 Vieš, nie každý muž je kutil, manuálne zdatný. Sú domácnosti, kde muž takto nevie fungovať.

@anonym_autor ale vsak nikto mu nekaze pozvarat ten plot. Ale ked neviem robit, tak viem zabezpecit niekoho kto to pre mna spravi. O to ide, nie o to, ze nie je zrucny manualne, ale aspom by to mal vediet zmanazovat.