icon

Ako sa zbaviť starého nábytku bez auta?

Dnes o 14:39

Potrebujem sa zbaviť starého nábytku, ale nemáme auto.
Nie je toho veľa, skôr pár väčších kusov, ktoré sama neodnesiem a do bežného auta by sa aj tak nezmestili. Zberný dvor by bol asi najlacnejší, len sa tam nemám ako dostať.
Ako ste to riešili bez auta? Objednali ste si odvoz, poprosili niekoho známeho, alebo existuje ešte nejaké riešenie? Ďakujem vopred za každú radu.

anonym_b0c890
Dnes o 14:42

Dať na bazoš inzerát, darujem za odvoz a zároveň vyložiť pred bránku a postupne zmizne.

anonym_ac7ed8
Dnes o 14:44

@anonym_autor u nás na východe problém nie je. Kamaratka vypratavala byt, von pri smetiach sa pohybovali spoluobčania. Opýtala sa ich ci nechcú nábytok skrine gauce postele linku no komplet byt zariadený. Im len oči zažiarili a do večera mala byt prazdny.

kvietok1233
Dnes o 14:46

Buď poprosiť niekoho známeho alebo si objednať auto ktoré to odnesie do zberného dvora

katkaseiner
Dnes o 15:08

U nas vyložíme pred dom s cedulkou zadarmo a spoluobcania si to vezmu. Ak je to drevo tak na kurenie, ak iny nabytok, tak zrecykluju

anonym_002580
Dnes o 16:10

Ak bývaš v blizkosti spoluobčanov, ti si to vždy ochotne vzali keď oco sa zbavoval starého nábytku na chate

anonym_27791f
Dnes o 16:36

@anonym_autor využívam fb skupinu darujem za odvoz. Už som si takto zohnala raz aj ja stolík do podnájmu a keď niečo nepotrebujem, tiež radšej darujem ako vyhadzujem.

zuzanaete
Dnes o 16:42

Vyskusat darovat za odvoz. Najdi lokalnu fb skupinu. Objednat firmu ma vypratavanie, ale to bude drahe. Rozmontovat nabytok na jednotlive dosky a poprosit kamosa s vacsim autom, ci by nepovozil na zberny dvor (pripadne za mensiu odmenu).

tilly
Dnes o 16:47

Keď dáš darujem za odvoz na fb, bazos, sami sa ti ozvú takí, čo vypratávajú byty, majú aj dodávky, len sa dopredu dohodni na cene.