Ako vymeniť podlahu pod vstavaným nábytkom?
Ahojte. Chcela by som v dome vymeniť plávajúcu podlahu. Máme elektrické podlahové kúrenie. V dome sa však nachádzajú 3 vstavané skrine a kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Tento nábytok by som chcela zachovať. Ako sa vymieňa podlaha pod týmto vstavaným nábytkom? Máte niekto skúsenosť? Ďakujem.
takže iba časť podlahy vymieňali? Nie úplne celú pod vstavanou skriňou a kuchynskou linkou?
@kubizde to myslel tak, že vstavaný nábytok ma spodnú lištu, ktorá sa dá dať dole, to je v pohode, ale snaď ten nábytok nelevituje, tie časti, na ktorych stoja nožičky ako ?
Menili sme pod vstavanou skrinou (aj sme dvihali podlahu) - rozobrali sme skrinu (najprv dvere, potom spodnu listu, potom zvysok) polozili sme novu podlahu, postavili skrinu nanovo, vrchnu listu sme upravili tak, aby dvere sedeli (mali sme vysoky strop, dvere neboli az celkom hore povodne)
@arianika Plávajúca podlaha v kuchyni je problém už sám o sebe, stačí ti že ti bude tiecť umývačka, alebo batéria a začne ti naozaj plávať. A robí sa to úplne normálne, že sa spoje skryjú pod vodiacu lištu/kolajničku skrine a k nožičkam linky, skryje to sokel. Keď sa to ,ale musíš pýtať mala by si si na to niekoho zohnať.
@arianika ved skrine nechaj tak ako sú, a novú podlahu dávaj len od skrine. Načo ti bude nová podlaha pod skriňami? Veľa ľudí to robí takto.

@arianika väčšina nábytku ma spodnu listu, ktorá sa sa dať dole…tu odstránia a vyrežú časť starej podlhahy, nahradia novou. Mne tak robili cely byt a nie je nič poznať 🙂