Koľko stojí kuchyňa na kľúč od stolára?
chcem obycajnu bez modernych blbosti a vysuvov( mali sme blum, kazilo sa tak uz nechcem)
Paci sa mi aj IKea ale moj muz to nevie montovat tak musim mat od stolara nech to urobi "na kluc" 🙂
@anonym_eb5406 ja mám tiež kašmír,v kombinácii s drevom,a páči sa mi to veľmi....aj netere mi to závidia😂
@anonym_7bfaa3 mne sa velmi paci :D aj my mame kasmir s drevom
@anonym_7bfaa3 mne sa velmi paci :D aj my mame kasmir s drevom
@anonym_7bfaa3
@anonym_eb5406 ahojte, neposlali by ste foto do správy, tiež nad takou uvažujem. Vďaka.
@ikaika robená kuchyňa od stolára spred mesiaca, 5400 eur bez spotrebičov (stali 1400 eur), velkostne cca 2,3 x2,7-3m. Do L, kovania blum vyššej kvality, pracovná doska a zstena dub halifax, skrinky po strop, jedine je okno nie sú. Mame aj menšiu potravinovú skriňu, chladnicka klasická voľne stojaca. Úprava dekoru je Kašmír nie úplne najlacnejšie dosky. Kebyže chcem rustikálne +1500-2000 eur.
@anonym_3e96af
Pekná, jednoduchá, ľahká na údržbu, žiadne výrezy, čo viac chcieť? Veď každý má iný vkus. Páni sa ťa nepýtala na tvoj názor, poslala príklad autorke. Trochu slušnosti by nebolo?
@svetlonos a veď to je úplne normálne, že ja sa vyjadrím k téme a nájde sa tu zas x odborníkov ktorý hodnotia fotku mojej kuchyne a nevedia ani odpovedať na otázku 😃
@ikaika robená kuchyňa od stolára spred mesiaca, 5400 eur bez spotrebičov (stali 1400 eur), velkostne cca 2,3 x2,7-3m. Do L, kovania blum vyššej kvality, pracovná doska a zstena dub halifax, skrinky po strop, jedine je okno nie sú. Mame aj menšiu potravinovú skriňu, chladnicka klasická voľne stojaca. Úprava dekoru je Kašmír nie úplne najlacnejšie dosky. Kebyže chcem rustikálne +1500-2000 eur.
@anonym_124775 nevieš mi prosím poslať foto do správy, tiež nad takou kombináciou uvažujem. Vďaka
@anonym_d18d31 krásna kuchyňa, mne sa veľmi páči.
@svetlonos a veď to je úplne normálne, že ja sa vyjadrím k téme a nájde sa tu zas x odborníkov ktorý hodnotia fotku mojej kuchyne a nevedia ani odpovedať na otázku 😃
@anonym_d18d31
Ja som autorke tiez moc asi nepomohla ale toto ma zarazilo. Každý má iný štýl, my máme z ikei, taký vidiecky štýl teda nie hladké plochy, každú sparu treba utrieť. Ale tvoja je tiež veľmi pekná a jednoduchá na údržbu aspom teda zvonku. A takéto komentáre sú dosť nemiestne. Mne sa trebárs nepáči čierna ale nebudem to komentovať zbytočne. Načo?
Ja mám bielu a kamoška čiernu lebo je to jej vkus, ľudia by mohli mať trochu viac rešpektu v tomto.
@ikaika v Ikei si môžeš objednať aj montáž, príde partia šikovných chlapov a zmontujú rýchlo a kvalitne, akurát spotrebiče si musíš napojiť sama (elektrina, voda)
@danica2711 my sme priplatili a príde ich partia zapojiť aj spotrebiče
Ja mam podlahu ciernu lesklu,kuchynu bielu lesklu a uz by som to ozaj nechcela.Alebo resp.aj chcela ale varit by sa tam nesmelo.Iba tak na paradu,a mozno ju dam znova ked deti vyletia z hniezda,a muz uz bude na dochodku,nudit sa veru nebude.
A tiez sme si ju vyskladali v merkury markete,diery na vstavane spotrebice vyrezaval muz.Tak isto celu komplet vodu prerobil.
Takze da sa aj pekna aj lacna.
Ale u stolara,by som brala tak do 10 tisic,ze ok cena.
nám akurát robí stolár kuch.linku do L+ bude aj ostrovček. Farebná kombinácia- biela lesklá+ drevo, aj zástena drevená. Chladnička nebude zabudovaná- aj okolo nej bude taký akoby "policový regál". Stolár vypočítal cenu na 8300 eur ( je v tom už aj smetný kôš, umývadlo s batériou, užší výsuvný košík )
@anonym_d18d31 ahoj, porosím ťa odkiaľ máš luster ktorý je nad stolom ?
@anonym_d18d31 ahoj, porosím ťa odkiaľ máš luster ktorý je nad stolom ?
@anastazia5 ahoj Mobelix ale nájdeš ho aj na nete na svetsvietidiel a pod

@anonym_3e96af je ti teraz lepsie? mne sa napr. tiez ta kuchyna paci a aj mame podobnu, ak sa nemylim je to kasmir farba, ktora je dnes velmi popularna ❤️
@anonym_eb5406 ja mám tiež kašmír,v kombinácii s drevom,a páči sa mi to veľmi....aj netere mi to závidia😂