Kde nájsť zubára pre deti v Rimavskej Sobote?
10. okt 2024
Ahojte poradíte mi zubára ktorý berie nových pacientov tu v rs? A najlepšie aj deti 4 ročne , len prosím rs clinic a microdent nie ďakujem
Predošlá
Strana
z2
@frzeiovn duhlasim, tie ceny sú vysoké, ale prave včera som sa rozprávala so známymi, jedni chodia do Kosic, druhi do BB a tie ceny , ktoré hovorili ini sú ešte vyššie, takze asi si clovek nevyberie, tu u nas je tato klinika asi najlepšia voľba, mne predošlý zubár pokazil, čo sa dalo, takze teraz mi skoro všetky zuby opravovali, stalo to teda dosť, tiez dúfam, ze par rokov bude pokoj, drzim palce, aby si bola spokojná s prerobenim
Predošlá
Strana
z2

No povedali, že prerobia, ale budem trvať na tom, aby to už nebol zirkón ale kovokeramika, lebo tam je ten čap, som sa radila s viacerými odborníkmi, tak povedali, že zirkón sa nemá dávať na kovovú nadstavbu, a tá vrstvená keramika to pekne prekryje, tak to už bude posledná možnosť, ak to nebude ok, tak ja si dám potom implantát, lebo ja mám všetky zuby svoje a bočné by som nedala brúsiť za žiadnu cenu, zasa o dva zuby menej...len Jurkemik mi ten zub zachránila ako tak, lebo mi tam rezal v novembri cystu nad ním, čo som ani nevedela, že tam je len ma začalo bolieť, spravil RTG a cysta ako čerešňa tak radšej urobil aj resekciu koreňa....ale to furt s týmito zubami niečo, mne môj zubár kým som neprešla do Microdentu dokazil zuby...tak ako spokojná som s tým čo robili, len tie ceny sú trochu dosť, mohli by mať pre svojich pacientov lacnejšie...lebo rozdiel nie je...tak len dúfam, že to spravia teraz dobre a mám pokoj na pár rokov od zubárov...Ďakujem