Strojček na zuby Microdent Rimavská Sobota
Dobrý deň, ahojte.
Chcela by som sa opýtať či niekto chodíte s dieťaťom na strojček na zuby do microdentu v Rimavskej Sobote. Ak áno, prosím Vás, aké sú tam ceny, na stránke som nenašla cenník, ktorý by sa týkal strojčeka, len info že už robia aj strojceky. Potrebujeme vrchny aj spodný. Doktorka Tormova má strašne dlhú čakaciu dobu, boli sme v RS clinic, tie ceny mi tam odpalili zrak, ale keď čítam recenzie na tú kliniku no nič moc. Microdent má aspoň lepšie recenzie.
Neporadím, ale vzhľadom na ceny ostatných výkonov, ktoré majú na stránke, nemyslím, že ceny budú nižšie ako v rs clinic.
@huxy tiež si to myslím, ale aspoň recenzie na kliniku sú oveľa lepšie.
@huxy tiež si to myslím, ale aspoň recenzie na kliniku sú oveľa lepšie.
@bublinka032 tak tie som nečítala po pravde.
Microdent neviem , ci robi celustnu ortopédiu, ale ak mozem poradiť a nemate problém cestovať do Brezna, MUDr. Krošláková je dobrá, neviem ake, ma momentálne ceny, ale čakacia doba nie je veľmi dlha, my sme tam chodili s dcérou pred par rokmi, chodia s deťmi aj kolegyne a spokojnosť
Volala som tam, povedali mi že robia 2 doktorky, jedna ale bude dlhodobo PN tak neprijîmajú momentálne novych, mám sa ozvať september, október.

Neporadím, ale vzhľadom na ceny ostatných výkonov, ktoré majú na stránke, nemyslím, že ceny budú nižšie ako v rs clinic.