icon

Ako dlho budú vyplácať rodičovský príspevok počas Covid 19?

silviachlpekova
28. aug 2020

Zdravím dokedy prosím budú vyplácať rodičovský príspevok počas covid19.

Strana
z2
katarinkapetrik
30. aug 2020

@sapetka vážne to predĺžili do konca roka? Môžeš kľudne aj súkromnú správu ďakujem

sapetka
30. aug 2020

@katarinkapetrik no ja neviem co bude realne. Mne len vraveli ze to vyzera aj do konca roka. Situacia nie je najlepsia na svk tak to mozno aj tak bude🤷‍♀️

aprilowka
30. aug 2020

@sapetka pochybujem.. ved skolky sa normalne otvaraju..

sapetka
31. aug 2020

@aprilowka ano ale mimoriadna situacia pretrvava

aprilowka
31. aug 2020

@sapetka asi si nepochopila preco sa vyplacal covid rodicak.. vyplacal sa lebo deti boli doma a matky nemohli ist pracovat.. skolky sa otvaraju, takze nikto nebude dalej vyplacat nic, lebo deti nastupia do skolok

jelenec448
31. aug 2020

@aprilowka Len dokedy tie škôlky a školy budú fungovať? Pri týchto opatreniach sa začne zatvárať pri prvých soplíkoch a kašlíkoch..

sapetka
31. aug 2020

@aprilowka ja to mam v liste od uradu prace napisane ze sa bude vyplacat pokym bude trvat mimoriadny stav

marryen
31. aug 2020

@jelenec448 tak to by museli vyplácať donekonečna, keďže Covid už len tak nezmizne... to by bolo hej, nemusieť nikdy do práce, lebo však dávajú prachy " zadarmo" . Kto by to nebral. Je to nefér voči ostatným, ktorí normálne pracujú.

sapetka
31. aug 2020

@aprilowka a ty robis na urade prace?

jelenec448
31. aug 2020

@marryen Tiež si to myslím..som zvedavá, ako sa toto bude riešiť...ja už som pripravená, že školákov budem mať o chvíľu zase doma..Lenže ja som doma na materskej s polročným. A vôbec nezávidím tým rodičom, ktorí pracujú a nebudú mať na koho deti nechať.

Strana
z2