Ako si predĺžiť rodičovskú dovolenku?
Ahojte mamicky
nie som tu nova,ale pod inym nickom,kvoly sukromiu.
Mam taky problem nad ktorym si stale lamem hlavu.Maly bude mat v decembri 3 roky,do skolky ho nezobraly kvoly plnemu stavu a este nema 3 roky,podla mna skor kvoly tomu,ze nie je ockovany/ale to nie je teraz podstatne/Maly je na mna velmi naviazany,je neustale so mnou 24 hod v kuse od narodenia,z nikym nezostane ani v nasom byte/ani s otcom/tu kde byvam,nikoho nemam a tam odkial som mam choreho otca a mamina sa bohuzial maleho nedozila.To je jeden problem,neviem ako by som ho dokazala nechat a ist do roboty,asi by som sa zblaznila,co s nim je,ako to preziva,co jeho psychika ☹ ☹ ☹Ale na druhej strane do roboty ist musim,nemam peniaze a ani matersku som este nikdy nevydela,nakolko som mala uvery pred tehotenstvom,ktore nasledne skoncily v exekucii.Nikoho nezaujima,ze ste na materskej,ze ste ostaly na vsetko sama 😠 .Tak vas teda prosim mamicky o vsetky cenne rady ako zostat doma a aspon nieco poberat.Dakujem vopred
no mna jedine napadlo ze by si skusila najst vo svojom okoli mamicky ktore su v podobnej situacii ako ty, ze nemaju kam dat deticky a ze by si im ich strazila.... v ktorukolvek hodinu, aj cez noc, ak by isli na nocnu smenu, alebo proste hocikedy.... vyberat si velmi nemozes ☹ mna takato dilema caka o par mesiacov tiez ak mi malu nevezmu do skolky....
a ako choreho mas otca? na neho nemozes poberat opatrovatelske? a budes aj s malym aj s otcom..a mozno casom sa to vyriesi
ahoj, moja znama ma maleho, kt. nikoho neakceptuje. Bola s nim u psychologa - proste je to nejaka diagnoza a ma predlzenu matersku, takze chod ku svojej obvodnej a ona ta posle..... uvidis

predlzena rodicovska, da sa o to poziadat kvoli zdravotnemu stavu dietata, ak ti lekar potvrdi nejaky dovod...a urcite zacni maleho privykat aj na inych ludi a ine prostredie, viac s otcom a ak su, tak s jeho rodicmi, babkou a dedkom...viac neviem, nezaoberala som sa niecim takym