Ako si vypočítavm výšku tehotenského?
12. aug 2022
Ahojte, ako sa vypocitava tehotenske ? Chcela by som vediet aspon pribliznu sumu 🙂 dik
Predošlá
Strana
z2
@lienka.7 ja ale nikde nepíšem o žiadnych dvoch týždňoch neviem odkiaľ máš toto. Píšem že nástup na materskú tých 6 týždňov mi vychádza zatiaľ od 11.1 do 15.1 to sú 4 dni a nie dva týždne. Ešte raz ti píšem čítaj si tie správy predtým ako komentuješ
Predošlá
Strana
z2

@kris_tin257 ešte raz, keďže ti uz lekar robil sono, musel merať plod. Chapeme sa? Cize musel uviest kolko meria plod a podla toho mas zatial určený TP. Chapeme sa? Ty ho uz určený mas, a mas ho napísaný na fotke zo sona. Ked ti bude robiť ďalšie sono, podla vývoja rastu ho moze este skorigovať, ale max.o par dni, nie 2 tt ako ty píšeš, chápeme sa??? Na toto ti reagujem, ze to nie je pravda.
TP sa určuje najčastejšie podla poslednej ms, ked ju nevieš vtedy vyslovene podla sona. Ešte pokial vies datum styku, aj podla toho. Rozumies?
Pokial nemas nejaké výkyvy cyklu, nedojcis alebo inú diagnózu.
Lekar síce nie som, ale zaujímala som sa o to, a vysvetľoval mi to celkom podrobme (moj ujo) gynekolog presne ako sa postupuje. Aj ake sú rôzne figle na "optimalizaciu" tehotenstva tak, aby ti vysli rôzne davky ako potrebujes a pod.
To je všetko, nemam chuť sa tu uz s tebou dohadovať.