icon

Ako spracováva Sociálna poisťovňa tehotenské a OČR platby?

16. sep 2025

Ahojte
Min.tyzden som odniesla papier na socialku na ziadost o tehotenske
Narok mam od 9.8.2025, v auguste som ale bola so starsim na OCR 14dni..V piatok mi piplo na ucet cez 400e, mohli mi prosim poslat OCR a plus tehotenske v jednej platbe s jednym variabilnym symbolom?
Snazila som sa na socialku dovolat ale nikto mi to neberie
Dakujem pekne

frzeiovn
16. sep 2025

Jasné, keď pošlú viac tak len dobre...

autor
16. sep 2025
@frzeiovn

Jasné, keď pošlú viac tak len dobre...

@frzeiovn len co som pozerala kazda platba by mala prist zvlast s variabilnym symbolom ze nemozu dat dve do jednej preto mi nesedelo, nech zase nie je nedorozumenie a nebude to potrebne vratit....

frzeiovn
16. sep 2025

Ja si myslím, že oni veľmi dobre prerátajú, čo komu koľko majú poslať, ani cent naviac... a ak je to ich chyba, tak sa ozvú...

anonym_e0627d
16. sep 2025

tiež sa mi stalo že som peniaze dostala v kope - sčítali všetko dokopy. žiadne že osobitne.

klarissa25
16. sep 2025

Jasne ze to mozu poslat spolu

winki13
16. sep 2025

@anonym_autor aj mne prislo za augustovu očr 14 dni cez 400

autor
16. sep 2025
@winki13

@anonym_autor aj mne prislo za augustovu očr 14 dni cez 400

@winki13 no len mi to nesedi potom s tou vymerou ktoru mi poslali ze kolko mam na den..malo prist len 173 eur a piplo cez 400 preto sa pytam ze ci nahodou to nespojili...

anonym_734032
16. sep 2025
@anonym_autor

@frzeiovn len co som pozerala kazda platba by mala prist zvlast s variabilnym symbolom ze nemozu dat dve do jednej preto mi nesedelo, nech zase nie je nedorozumenie a nebude to potrebne vratit....

@anonym_autor mne prišla vyššia suma zo socialnej poistovne. Vlastne to spojili, nemocenská dávka s tehotenským

lilinka88
16. sep 2025
@anonym_autor

@winki13 no len mi to nesedi potom s tou vymerou ktoru mi poslali ze kolko mam na den..malo prist len 173 eur a piplo cez 400 preto sa pytam ze ci nahodou to nespojili...

@anonym_autor ak je vyplácaných viac dávok, sú ako jedna suma spolu