Ako spracováva Sociálna poisťovňa tehotenské a OČR platby?
Ahojte
Min.tyzden som odniesla papier na socialku na ziadost o tehotenske
Narok mam od 9.8.2025, v auguste som ale bola so starsim na OCR 14dni..V piatok mi piplo na ucet cez 400e, mohli mi prosim poslat OCR a plus tehotenske v jednej platbe s jednym variabilnym symbolom?
Snazila som sa na socialku dovolat ale nikto mi to neberie
Dakujem pekne
Jasné, keď pošlú viac tak len dobre...
@frzeiovn len co som pozerala kazda platba by mala prist zvlast s variabilnym symbolom ze nemozu dat dve do jednej preto mi nesedelo, nech zase nie je nedorozumenie a nebude to potrebne vratit....
Ja si myslím, že oni veľmi dobre prerátajú, čo komu koľko majú poslať, ani cent naviac... a ak je to ich chyba, tak sa ozvú...
tiež sa mi stalo že som peniaze dostala v kope - sčítali všetko dokopy. žiadne že osobitne.
Jasne ze to mozu poslat spolu
@anonym_autor aj mne prislo za augustovu očr 14 dni cez 400
@anonym_autor aj mne prislo za augustovu očr 14 dni cez 400
@winki13 no len mi to nesedi potom s tou vymerou ktoru mi poslali ze kolko mam na den..malo prist len 173 eur a piplo cez 400 preto sa pytam ze ci nahodou to nespojili...
@frzeiovn len co som pozerala kazda platba by mala prist zvlast s variabilnym symbolom ze nemozu dat dve do jednej preto mi nesedelo, nech zase nie je nedorozumenie a nebude to potrebne vratit....
@anonym_autor mne prišla vyššia suma zo socialnej poistovne. Vlastne to spojili, nemocenská dávka s tehotenským

Jasné, keď pošlú viac tak len dobre...