Ako ste si predĺžili rodičovský?
dobry den.
s priatelom by sme chceli dat predlzit matersku ked ze mam v januari navstupit do prace a nemam kde nechat syna do skolky nemoze lebo este stale nosi pampers
stale ho musim sledovat stale nieco vystraja.
len som sa chcela poradit je tu niekto kto si dal predlzit matersku ako ste postipovali a dakujem.
blbe komenty si nechajte pre seba nezaujimaju ma 🙂
@elizita no, ako pisem, ked si tu poniektore, mne zahadnym sposobom, dokazu vybavit plateny predlzeny rodicak z podobnych dovodov, tak sa necudujem, ze je nasa spolocnost v takych s*ackach, v akych je.
Ja som si nic vymyslat nemusela, vybavila som to - napisala som autorke, ako, treba dolozit papiere od odbornikov, ktori sa k tomu vyjadria (psychiater, neurolog,…) a pocka na rozhodnutie. Ale kazdeho svedomie, to moje je ciste

@zuzuliennka1 ze vazne zdravotne dovody 😀 jaj mam znamu, ktora brala plateny predlzeny do 6r.. a z akeho dovodu? Maly mal reflux, lebo mu dovoli zrat sprostosti, potom kasle, neda ho kvoli tomu do skolky, ked mu vystupi teplota na 38 tak s nim bezi na pohotovost, idealne ked si ho nechali 3 dni na pozorovanie.. inak chodil cely cas do skolky... nepotreboval ziadnu specialnu stravu ani starostlivost.. len ho obcas kvoli kaslu z refluxu nechala doma a bol chory ako bezne ine skolarske dieta... a ano, velakrat ti, co to naozaj potrebuju, to nedostanu..