Ako získať predĺžený rodičovský do 6 rokov?
Ahojte viete mi niekto poradiť, existuje vraj nejaká možnosť predlžený rodičovsky do 6 rokov na dieťa ... Ale nechcem ten zo zdravotnych dôvodov , čo sa platí, Ale taký čo sa neplatí , vraj je taká možnosť , Byť s dieťaťom do 6 rokov doma. A kde sa to vybavuje prosím Vás?
@elviku11 presne tak.
@majkabr inac si to napisala ako hotentot.
takze ty uz nepracujes a si na urade prace?
@bublinka1426 Sranda ja mám zase za hotentota teba , ktorý tu nerozumie tomu čo píšem🙂
@majkabr tak asi viaceri ta tu nepochopili. asi ti netreba ani radit. pani mudra.
@bublinka1426 Áno pokiaľ mi tu nadávaš , tak mi radiť nemusíš.... Nestojím o to.. Svoje ponižovania a rady si nechaj pre seba . Možno ťa to upokojí. Je tu kopec báb , ktoré sa vedia slušne spytáť keď nerumeli a slušne poradiť..
Pokiaľ si teraz na úrade práce, tak jednoducho choď do svojej zdravotnej poisťovne a nahlas, že si osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov, vyžiadaj si potvedenie a to potvrdenie odnes na úrad práce, kde ťa vyradia z evidencie. V škôlke nahlásiť, že si doma do 6 rokov a požiadať o zmenu dochádzky z celodennej na pol dennú. Vec vybavená.
@majkabr ty stale pokracujes v hrati pesnicky? ved som povedala pardon, no dakujem pekne, ty to nemas v hlave v poriadku. och a teraz zapises dalsie strany...
Ja som to pochopila tak, ze si doma a chystas sa vratit a hladas cestu, ako to bist a byt s detmi doma. Nie, ze si na urade prace. Pripajam sa k ostatnym, zmatocne info.
Nabuduce napis napriklad;
Mam 3 deti, 5-rocne dvojicky a 4-rocne. Po castych OCR ma vyhodili z prace (dovod sa najde), teraz som na urade prace, ale rada by som ostala doma, rodicak zo zdravotnych dovodov mi dr. nechcela odporucit. Tocime sa od septembra v chorobach. Ako postupovat, ked chcem ist na ten neplateny?
Alebo daco take, lebo tiez som si nie ista, ze takto to je presne. 😀
@majka99999 Ja sa zase pridávam k tým čo pochopili hneď a odpevadali nato čo som sa pýtala , a nepotrebovali sa vŕtať v tom prečo a začo. Takých je tu viac myslím že si stačí pozrieť .

@majkabr dieta moze byt max 4hod. a preco by ta mali vyhodit? takto prides o prijem uplne, toto ti nevadi? ved deti nie su chore STALE.
a snad mas aj muza, aj on moze byt OCR nie?
skoda prist kvoli tomu o pracu.