icon

Ako zvládnuť návštevu lekára s malými deťmi na rodičovskej?

Včera o 21:01

Ako prosím vás chodíte k lekárovi, keď máte malé deti a ste na rodičovskej? Konkrétne cca 2 ročne a ročné. Nemám ich kam dať a manžel nie je ochotný

dzulli1980
Včera o 21:04

Ale tie dve deti urobil ochotne, pravda? ... hovädo ... buď zobrať zo sebou alebo na tých pár hodín nájsť opatrovateľku ... nikto z rodiny nie je ochotný?

anonym_72c00f
Včera o 21:06

to čo za tĺka.
jedine zobrať so sebou.

pribinak
Včera o 21:06

No nie, nechodím … radšej umerem

To máš akého muža? Jemu je jedno aký je tvoj zdravotný stav?
Ak žiješ s takýmto idiotom, tak popros maku, svokru, kamosku, susedu….snad nežiješ na opustenej planéte

Niekedy sa dá vziat dieťa so sebou aj o lekárovi

parvinka0001
Včera o 21:15

Buď zobrať zo sebou ,zavolať mamu ,svokru a hlavne zapojiť toho debila čo ti urobil tie dve deti

anonym_c65e5a
Včera o 21:23

Nie je ochotný?? Bolo treba robiť dve deti hneď po sebe, keď už po prvom bolo asi jasne, že je chuj?! Ale odpoved na otázku: ak sa mužovi naozaj z prace neda, alebo je mimo, tak v 50 perc. Idú so mnou,v 50 perc. Strazi babka.

a0
Včera o 21:25

Buď je doma manžel s deťmi alebo niekto z rodiny príde. Lekára mám pomerne často, takže vždy nájdem ochotnú osôbku (bývame 100km od rodiny).

minenkaa
Včera o 21:28

@anonym_autor na toto sa nedá odpovedať

parvinka0001
Včera o 21:30

Inak ten tvoj krásavec vie že s deťmi môže aj on chodiť k lekárovi že to nieje zakazane ?. Nech sa nato už pripraví keď ti urobil dve decka

veronikah96
Včera o 21:37

Keď ti treba ísť lekárovi, snáď by to mala byť samozrejmosť, že ich vtedy bude mať na starosti on (keď má ten daný deň voľno). Alebo teda 3 roky nebudeš chodiť k lekárom alebo hocikde aj keď len na pár hodín sama? Chodím aj na nechty raz mesačne a bežne ma partner pošle aj na kávu s kamoškou samu bez dcérky, akurát si to dám na deň, keď má voľno, pri lekárovi nie je o čom. A to isté platí aj pre neho keď napr ide na futbal a pod, ja si vtedy neurobím žiadne plány.

vkatush
Včera o 22:14

Sorry, ale budeš mať záhul, keď sa vrátiš do práce. On asi nebude chcieť byť doma s chorými deťmi alebo si brať dovolenku, keď musí kvôli prázdninám, len keď on bude chcieť. Máš doma korunovaného chuja, s prepáčením.

Odpoveď na otázku, áno, chodím k lekárom sama a manžel je vtedy doma/vonku s deťmi. Alebo ma odvezie sám k lekárovi a s deťmi počká v aute. A nechá ma samú ísť do mesta, na nákup, za kamoškami, oddýchnuť si, pozrieť si seriál, ísť na kurz,... Lebo aj on je rodič.

katica06
Včera o 22:15

@anonym_autor áno chodila som pravidelne lebo za muža nemám debilného ignoranta.
A vieš keď som bola dosť chorá sa postaral o deti , aj keď som musela zostať v nemocnici

anonym_4d0e8c
Dnes o 06:41

@anonym_autor muž si dovolí len toľko koľko mu dovolíš ty. Čize ak budeš toto trpieť a ustupovať tak ta bude utlačat a ignorovať ako človeka stále viac. Dúfam, že aj ty si rovnako ochotná keď mu treba navariť a keď ma plne gule...
Proste by som mu deti nechala doma, buchla s dverami a nedebatovala s obmedzencom.

anonym_dc3752
Dnes o 07:58

Ja som bola v podobnej situácii,manžel v práci,jedno dieťa v škôlke a bábo som brala so sebou keď som išla k lekárovi..Keď staršia nechodila ešte do škôlky tak som brala obe so sebou keď som išla k lekárovi.Hold nemá každá ľudí okolo seba kto by postrážil.

michaela329
Dnes o 08:04
@anonym_dc3752

Ja som bola v podobnej situácii,manžel v práci,jedno dieťa v škôlke a bábo som brala so sebou keď som išla k lekárovi..Keď staršia nechodila ešte do škôlky tak som brala obe so sebou keď som išla k lekárovi.Hold nemá každá ľudí okolo seba kto by postrážil.

@anonym_dc3752 nemusí mať ľudí, alenten manžel si hádam vie vziať LV na ten čas, čo sa žena vybaví. Ja som to tak urobila, keď som išla na kontrolu po sestnedeli - mužovi som dala orazit sprievod.

anonym_2891d6
Dnes o 08:11

Manzel nie je ochotny?! Tak to je sila.
Ja som chodila/chodim k lekarovi bez deti. Je s nimi vacsinou muz. A predstav si ze je s nimi aj ked chodim kadernicke, kozmeticke, na nechty, na nakupy… akoze ja neviem, ale to nie su jeho deti?

minenkaa
Dnes o 08:55
@anonym_dc3752

@anonym_dc3752 a manžel bol kde

anonym_dc3752
Dnes o 10:07
@minenkaa

@anonym_dc3752 a manžel bol kde

@minenkaa Nie v každej práci sú ochotný pustiť zamestnanca aby mohol doprvadit ženu k lekárovi.

anonym_d44adc
Dnes o 10:12

chodila som aj s dietatom ak nemohol manzel (bol sluzobne mimo a pod) alebo je taka sluzba v materskych centrach ze ti dieta za poplatok postrazia

minenkaa
Dnes o 10:25
@anonym_dc3752

@minenkaa Nie v každej práci sú ochotný pustiť zamestnanca aby mohol doprvadit ženu k lekárovi.

@anonym_dc3752 však normálne si mal zobrat deň dovolenky alebo oznámiť a keď on ochorie iba zavolá ,nie?

anonym_3d8ec9
Dnes o 11:13

Idem len už keď som na tom zle vzhľadom na to že muž v zahraničí a tiež mám troj a dvoj ročné deti .Aj to tak že príde niekto z rodiny ale všetci sú ďaleko . Málokto sa pozerá na to že ak ma matka na 100% fungovať a starať sa o deti a domácnosť musí byť v poriadku.Tiez nie sme stroje a aj tie sa občas pokazia .Je to na nervy proste

anonym_726d2f
Dnes o 12:38

@anonym_autor manzel si zoberie volno a je s detmi, ja idem k lekarovi a daju mi peciatku doprovod pre neho

saxana000
Dnes o 12:45

No ked sa inak nedalo islo dieta so mnou.1.5 rocna bola so mnou na vyberani stehov par minutova zalezit.priputana v kociku otocena ku mne v ruke telefon s pesnickou.ale je rozdiel ist na 5 minutove vysetrenie a na vacsiu prehliadku ktora zaberie aj pol hodinu napriklad ku gynekologovi.a duplom este ked mas dvoch..

pribinak
Dnes o 13:22
@anonym_dc3752

@anonym_dc3752 myslím, že zákonom prace to ošetruje celkom dobre. Zamestnávateľ či sa mj to páči alebo nie musí rešpektovať keď donesiem pecko ako doprovod

arianna25
Dnes o 17:37

Tak potom jasle. A môžeš chodiť aj 2x týždenne kam potrebuješ lebo lacné to nie je