Aký máte názor na materskú pre študentky stredných a vysokých škôl?
Ahojte.
Ak ste nezachytili, rieši sa návrh zákona, kde by materskú po novom dostávali aj študentky, ktoré ukončia SŠ, či VŠ, otehotnejú a ešte nesplnia (terajšie) podmienky na poberanie materskej. https://www.finsider.sk/ekonomika/narok-na-mate...
Aký máte na to názor?
@dadis vrátiť by to logicky mali tie, ktoré dávku dostanú, lebo však ešte 30 rokov budú odvádzať odvody. A potom sa stane, že sú z nich povalačky, čo behajú po úradoch práce a podobne. Také by teda logicky mali vrátiť tú materskú, ktorú dostali neoprávnene. Narážam aj na názory ostatných žien, čo sú za to, aby študentky dostali materskú, veď budú ešte niekdy robiť. Stačí trošku logiky.
@30majka71 tak lenivé larvy sú aj medzi vysokoškolsky vzdelanými ženami....
@lienka.7 to povedzte ženám v hladových dolinách,kde majú problém sa zamestnať muži a nie ešte ženy.
@lienka.7 v prvom rade som žiadnu materskú nedostala, neviem o čom potom stále rozprávaš, že len hrabem peniaze od štátu. Žiaden rodičák som ako píšeš nedostala, moja milá, dieťa ešte nemám. Neviem kto sa tu vyvyšuje, že si študovala PhD., ale asi ani nedoštudovala. Ja som slušne vychovaná narozdiel od niektorých a áno vyžadujem, aby mi žena, ktorá vie len urážať mladé študentky vykala. Rovnako asi má aj problém čítať s porozumením, kde preboha píšem, že mám dieťa? Prečo sa rovno narážaš do nejakého otca a strkáš nos do vecí, do ktorých ťa absolútne nič nie je??
@30majka71 to by si ju musela vracať aj ty lebo ani neodrobis na to v odvodoch.Lehnis doma a dostavas plat za nič.Odvody ti idú na zdravotnú starostlivosť, dôchodkové, keď by si bola invalidná a atď.Mars na panské, aká materská 🤣🤣🤣

@30majka71 Wtf? Ty si nieco z materskej davky vracala? Lebo ja nie