Anketa - nový rodičovský príspevok
Takže milé mamičky, možno sa zapojíte. Mňa by veľmi zaujímalo, koľkým mamičkám na rodičovskej dovolenke tento štát pomôže zvýšeným rodičovským príspevkom ( na ako dlhé obdobie). Takže šup sem s údajmi, či máte nárok alebo nie ( a ak nie, z akého dôvodu) a ako dlho.
Anketa bude za tento rok, takže by sa mohla uzavrieť k 30.6.2010 (to už aj nastávajúce mamičky budú vedieť odpoveď) a potom by sa vyhodnotila.
Ešte by som chcela poprosiť - len čisté fakty, názory na tento príspevok môžete vyjadriť v iných témach 🙂 🙂 🙂
Začnem sebou:
nárok mám, 7 mesiacov
mala by som narok na cca jeden rok, ale kedze v maji nastupujem na dalsiu MD, tak len dovtedy. Som stale zamestnana, teda moj PP trva.
mám nárok 2 - 3 mesiace (podľa termínu nástupu na ďalšiu MD), pokiaľ nedôjde k nejakej zmene, nárok budem mať aj pri druhom dieťati... PP trvá, platím aj DNP
narok ma moj manzel kedze je na rodicovskej dovolenke 😉 a zvyseny RP bude poberat 12 mesiacov 😉
nemám nárok 🙄 😠
dcéra má viac ako 2 roky, je to velmi nespravodlivé, kedze materská je 3 roky, dlho to slubovali a ked to konecne dali, malá mala 2,5 roka.. smola

mam narok - 17 mesiacov