Astma a predĺžený rodičovský
Dobry den, rada by som sa opytala, uznali vam predlzeny rodicovsky ak ma dieta astmu a casto je chore ? Dakujem
Môj mal astmu, priedušky, aj laryng. s dokonca raz aj zápal pľúc, každé 2tyzdne doma
@eva1990 mne ano, 3 roky dozadu.
@laurikagab síce je to už pár rokov, ale môžeš sa opýtať, nenájdete niekde čo vám napísal lekár do žiadosti, vďaka čomu vám na astmu schválili? Ja idem podávať odvolanie, máme nové správy, zhoršené výsledky, no veľa robí ako sa vyjadri aj odborník do žiadosti...
@laurikagab síce je to už pár rokov, ale môžeš sa opýtať, nenájdete niekde čo vám napísal lekár do žiadosti, vďaka čomu vám na astmu schválili? Ja idem podávať odvolanie, máme nové správy, zhoršené výsledky, no veľa robí ako sa vyjadri aj odborník do žiadosti...
@milluska dobrý deň, pozriem dcére do karty.
@milluska ja som im odvolávaní napísala od srdca, že či to myslia vážne 😬😆 a ešte som aj doložila kartu z netu som vytlačila, Union máme, aká bola chorobnosť. Ale áno, veľa záleží , co napíše aj alergo. A hlavne naša alergo píše stále, že predpokladá chorobnosť do 7-8rokov, či ako to písala. Ale pozriem to, teraz schválili na prvý šup, do 6r
@milluska Imunoalergo napísala, že neodporúča dať dieťa do kolektívu.Vyrastol z toho...
@milluska dobrý deň, mame diagnózu J45.0..a skoro cely rok 2018 bola chorá..u lekára sme boli skoro každý mesiac..tiež napisala, že ako začala chodit do kolektívu tak stsle kašle..myslím, že tam boli tie časté návštevy u lekára ( kašeľ..)Mala predpísané množstvo liekov na alergiu a časté davkovanie.
@milluska ja som im odvolávaní napísala od srdca, že či to myslia vážne 😬😆 a ešte som aj doložila kartu z netu som vytlačila, Union máme, aká bola chorobnosť. Ale áno, veľa záleží , co napíše aj alergo. A hlavne naša alergo píše stále, že predpokladá chorobnosť do 7-8rokov, či ako to písala. Ale pozriem to, teraz schválili na prvý šup, do 6r
@danielahamar môžem poprosiť do IP aspoň približne čo ste dali do odvolania, ak to niekde ešte nájdete? Veľmi by mi to pomohlo 🙏
@milluska dobrý deň, mame diagnózu J45.0..a skoro cely rok 2018 bola chorá..u lekára sme boli skoro každý mesiac..tiež napisala, že ako začala chodit do kolektívu tak stsle kašle..myslím, že tam boli tie časté návštevy u lekára ( kašeľ..)Mala predpísané množstvo liekov na alergiu a časté davkovanie.
@laurikagab ďakujem, to máme aj my, len dr tam nenapísala dokopy nič, tak odvolanie beriem do vlastných rúk, alergo mám cerstvu správu s odbermi aj komentárom o zhoršení stavu a od pediatra kartu som si zapožičala a idem to komplet odfotiť ako je každý mesiac chorá a zakaždým nález na prieduskach spastický, len moja pedi odmietla poslať aj jej kartu, čo bola si myslím chyba....🤷
@danielahamar ahoj, písala som IP už asi týždeň dozadu, pozrieš prosím?

na astmu nie na niekolkokrst rocne zapaly pluc ci priedusiek s potrebou atb ci hospitalizacii ano