icon

Bude už dnes rodičovský?

elsaanna1
12. feb 2021
Strana
z2
simonika159
12. feb 2021

@nelca84 lebo cakas na prilezitost osočovať druhých, to o tebe vypovedá že si nie moc inteligentná, zázemie môžeš mať finančné ale treba mať aj v hlave a neurazat druhych lebo nikdy envies kedy sa ti to nepekne otočí, je covid doba bohuzial veľa ľudí prišlo o prácu alebo nemajú toľko financii ako predtym, mozno predtym boli na tom rovnako a mali dostatok finančných prostriedkov bokom, skrachovalo kopec firiem, pre vela ludi je ta davka teraz potrebná tak sa tu nehraj na niečo viac, lebo raz sa ti to moze nepekne vrátiť...

katka1389
12. feb 2021

V pondelok keby bolo zajtra 15 urcite by dali no kedze je v pondelok nedaju....

klarka56
12. feb 2021

Poznám x ľudí, ktorí sú skutočne zabezpečení (aj na 2 generácie dopredu) a práve takí nemajú potrebu na to poukazovať. Ten, kto najviac všade kváka, sa veľa krát len tvári...

@simonika159 toto je smutné, koľko ľudí prišlo o prácu (či už zamestnanie alebo vlastný biznis) a už sa míňajú aj úspory. Tento covid bude mať obrovské dosahy na veľa životov nielen po zdravotnej stránke, ale aj ekonomickej.

makakova
12. feb 2021

@nelca84 a možno sme len empaticke a vieme pochopiť aj druhú stranu a preto sa ju snažíme obhájiť... Ale to taka zadubena osoba akou si ty nepochopí.

nika898
12. feb 2021

@makakova už jej nehladkaj toľko jej ego. Očividne jej to robí dobre.

simonika159
12. feb 2021

@klarka56 veď to, že boli ludia pred covidom aj bohatší a dnes nemajú nič, preto myslím že dotyčná skor nemá čo doma, tak si sem prišla rypnúť...
Je to veľmi smutné, že by sme sa tu mali podporiť a nie vyrypovať kto má viac

aylinn
12. feb 2021

@nelca84 sme na Slovensku, nie v Dubaji 🙂ja si stále myslím že na Slovensku je viac ľudí ktorí peniaze nemajú ako tých ktorí ich majú.
Kebyže ja ostanem teraz sama s dieťaťom tiež musím žiť iba z rodičovského , na jasle je malý rodičov mám zamestnaných kam by som ho dala?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lencika1
14. feb 2021

@nelca84 keď som otehotnela prvýkrát nemala som skončenu ani vysoku skolu. Vyhliadky žiadne. Vzali sme sa a dieta si nechali. Žiadne zázemie, žiadni bohatí rodicia, pripravený byt či nachystané skvele pracovne miesto. O tri roky sa nám narodilo druhe dieta. Teraz beží 10. rok cakame tretie dieta, mame vlastný byt, myslím že celkom úspešne podnikám, manžel vyštudoval doktorandské a zamestnal sa. Ale vidím okolo seba známych z mojej aj manželovej strany, ktorí rozmýšľali presne takto kariéra, byt zazemie, svadba ... vsetko sa im podarilo, ale to najdôležitejšie, pre čo to celé budovali neprišlo. Áno nemajú vlastne deti. Myslím, že by v momente vsetko vymenili za aspoň jedno dieta po ktorom túžia. Práca sa da vždy najst a nejaký čas sa da žiť skromnejšie a čakať aj na rodicak. Okrem pár šťastlivcov podľa mna vela ľudi začína v mladosti skromnejšíe v podnájme, ojazdené auto.. ale to neznamená že keď raz deti podrastú, nenájdu si lepsi job, nezlepší sa ich finančná situácia a bude dobre..

lucia13022023
13. máj 2024
Strana
z2