icon

Daňovy bonus na dieťa do 6 rokov

poloprudska
9. máj 2019

Ahojte , danovy bonus na dieta do 6 rokov ma byt ten dvojnasobny uz ?

evittam
4. jún 2019

@denisaml Tak ako vies ze ten bonus mal ci nemal vyplateny?

volterra
4. jún 2019

@denisaml vezmi do ruky vyplatnu pasku za april, pozri sumu pri polozke Danovy bonus. Kolko je?

evittam
4. jún 2019

@volterra Ved ja nejak nechápem ako prišla k tomu,ze neprisiel ked nema muz rovnakú mzdu....

volterra
4. jún 2019

@evittam podla mna si myli rodinne pridavky, ktore chodia na ucet , a danovy bonus, ktory je vo vyplate

evittam
4. jún 2019

@volterra Hm, aj mna to napadlo. Uvidíme. Mozno sa konečne dozvieme o čom "točí"...

denisaml
4. jún 2019

@evittam tak som nato prisla,ze ked robi nocne a ak mu vide aj sviatok vieme aku vyplatu dostava a vieme aj aku vyplatu dostava ked nema sviatok odpracovany .... PROSTE nesedi to aby mal ten dvojnasobok zahrnuty vo vyplate keby to sedelo tak sa azda nepytam a neziadam o odpovede

volterra
4. jún 2019

@denisaml nechapes? Bez vyplatnej pasky na to neprideme! A ak aj nemal zvyseny , mozno chybou mzdarky, tak pri rocnom zuctovani dani buduci rok mu bude doplateny.

evittam
4. jún 2019

@denisaml Ale ako ti my mame odpovedať? Skus pochopit,ze kym neuvidim výplatnú pasku nemam ti ako povedať aku výšku DB dostal vyplatenu. Ani neviem aku mal HM. Ci mame vytiahnuť kryštálovu gulu?

beky1813
4. jún 2019

@denisaml ty vieš vobec o com pises a tocis?

denisaml
4. jún 2019

@beky1813 Nemusis byt taka drza niesom tu stale na nete

denisaml
Autor odpoveď zmazal
beky1813
4. jún 2019

@denisaml prosim? Ja pisem o A a ty o B 😃 uz si si pozrela tu vyplatnu pasku a sumu v kolonke danovy bonus?

denisaml
4. jún 2019

@evittam a ja si vazim vasu snahu poradit mi a pomoct ale ked neviem presne cisla tak azda nebudem tu odbrucha pisat somariny

evittam
4. jún 2019

@denisaml No len tie somariny stále pises. Ty chces od nas aby sme ti povedali preco nedostal tvoj muz DB ako mal-na zaklade coho ti to mame vysvetliť a povedať?!
Radu si dostala-viac ti nemame ako pomoct bez výplatnej pasky.

denisaml
4. jún 2019

@beky1813 Cakam kedy muz pride z roboty kedze doteraz mi neposlal aspon foto pasky kedze nesedi za pasom ale ma iny deuh prace

denisaml
4. jún 2019

@evittam ved to chapem preto som nepisala sumy azda nebudem pisat cisla od brucha a kedze vieme ake vyplaty doteraz dostaval tak na zaklade toho som sa pytala ze ci treba niekde ziadat o ten bonus nic viac nic menej ziadna veda napisali ste mi,poradili ste mi a si to vazim

denisaml
4. jún 2019

Dakujem a prajem pekny zvysok dna

evittam
4. jún 2019

@denisaml Daj vediet na co si prišla.😉

denisaml
4. jún 2019

@evittam tak volal mi a za januar,februar,marec a april ma napisane 44,34€ a za maj este nema pasku

denisaml
Autor odpoveď zmazal
denisaml
4. jún 2019

Ja si myslim,ze uz v aprilovej paske malo byt navysene .... no neviem ci sa mylim alebo nie

evittam
4. jún 2019

@denisaml Kolko mate deti?
Na jedno dieta je od 1.1.2019 DB 22.17Eur, od 1.4.2019 je to na dieta do 6 rokov 44.34Eur.

denisaml
4. jún 2019

Dva deti chlapec ma o dva dni 11 rokov a mala mala v january 2 roky

evittam
4. jún 2019

@denisaml Ak mate dve deti (podla toho co pises) a obe do 6 rokov tak od 4/19 mal mat 88,68Eur. Ak jedno nad 6r. a druhé nie tak 66,51

denisaml
4. jún 2019

Syn 11 a dcera 2

evittam
4. jún 2019

@denisaml Tak v apríli mal mat uz DB 66.51Eur. Treba upozornit mzdarku ked sama nevie. A za ten apríl uz dostane v rocnom zúčtovaní.

denisaml
4. jún 2019

Takze zajtra pojdeme za jeho mzdarkou kedze na malu je ten dvojnasobok

denisaml
4. jún 2019

@evittam potom som si dobre myslela,ze nedosiel DB v maji nic zajtra ideme za nou ....DAKUJEM este raz velmi pekne a prajem pekny vecer

evittam
4. jún 2019

@denisaml Rado sa stalo. Inak divná mzdarka, ved aj software uz dávno musi mat nastaveny ako treba....

denisaml
4. jún 2019

Tak neviem co tam vystraja ale to asi tak na Slovensku 😂😂😂😂