icon

Daňovy bonus na dieťa do 6 rokov

poloprudska
9. máj 2019

Ahojte , danovy bonus na dieta do 6 rokov ma byt ten dvojnasobny uz ?

Strana
z3
denisaml
4. jún 2019

Pekny vecer prajem 🙂

evittam
4. jún 2019

@denisaml Prečo?! Som uctovnicka... nerobím podobne veci na Slovensku.

denisaml
4. jún 2019

@evittam nenarazala som na vas.... ako stane sa len my prislo smiesne ,ze vy viete a aj ja som si myslela spravne ze to malo uz byt ale v jeho robote nic nezmenene lebo za april nedoslo DB ... Ja nehadzem vsetkych do jedneho vrecia ...ved kazdy je len clovek niknie dokonaly....pekny vecer

volterra
4. jún 2019

@evittam Inak stale nechapem jej vyjadrovanie - DB doslo, nedoslo - kam mal danovy bonus dojst? Ved to je vlastne znizena dan z prijmu o tieto polozky. Pokial by jej manzelovi nevznikla danova povinnost, tak ani danovy bonus nemoze mat, napr. pri dlhsej pn-ke.

evittam
5. jún 2019

@volterra Tak nie všetci tomu rozumeju. Su prípady kde zamestnavatel dokáže pekne oklamat zsmestnanca -napr.v prípadoch ked doplaca "na ruku" -odpocita DB (ano su také svine) a kto tomu nerozumie nepovie nic.....Proste ako som uz napisala vo viacerých diskusiach mali by zacat vyučovať zaklady finančnej gramotnosti uz na ZŠ a nie niektore naozaj zbytocne veci....

simca06022011
5. jún 2019

@denisaml píšeš, lebo to ti nechodí z úradu. Ale od zamestnávateľa. Čiže v aprílovej páske výplatnej to bude mať uvedené aka suma išla a ak mzdárka povedala že dobrá tak išla dobrá

simca06022011
5. jún 2019

Nemyslíš si DB s rodinnými pridavkami? 🙂

Strana
z3