icon

Dátum do žiadosti o predĺženie rodičovskej

lienocka1110
23. apr 2018

dobry vecer idem na vas s otazkou podavam si druhykrat ziadost o predlzenie rodicovskeho prispevku zo zdravotnych dovodov dietata no neviem aky datum tam mam uviest dakujem....od lekara co mi to vypisoval mam 19.aprila no mometalne sme chori a nemam to ako odovdzat na urad

okataivana
•
23. apr 2018

@lienocka1110 ked sa uzdravíte chod na urad a podaj si normálne ziadost tam ti ziadost opeciatkuju s aktuálnym datumom podania.
lekarsku spravu mozes mat s datumom 19,4 to prilozis ako prilohu nesmie to byt starsie ako 3 mesiace - nalezy.
vela stastia.

lienocka1110
autor
•
23. apr 2018

@okataivana dakujem

jonnie
•
23. apr 2018

ja sa votriem...ak mozem.... je nejaka sanca, ze mi musia drzat miesto v praci, ak pre nepriaznivy stav mi lekarka navrhla predlzit rodicovsku. Vdaka

okataivana
•
24. apr 2018

@jonnie to neviem.pokial ťa bude chcieť vyhodiť tak ťa vyhodí.najdu si dôvody ono držať miesto do 6 r dieťaťa nie je žiadna výhra.lekarka ti navrhnúť môže ,ale nikdy nemáš 100percent istotu že ti to posudkový lekár schváli.je to boj na dlhé lakte.

tribi
•
25. apr 2018

Ak ti schvali predlzenie upsvar tak ti musi zamestnavatel drzat miesto tsk ako do 3 rokov,tak aj do 6