icon

Dieťa závislé na prsníku

lucka083
12. mar 2009

Ahojte všetky maminky, veľmi pekne Vás prosím o radu. Budem vďačná každej odpovedi. Mám takýto problém. Moja dcérka má 1 rok a nikdy dobre nespávala. Do 4 mesiacov mávala silné koliky a nakoľko dieťaťu pri bolestiach nijako nepomôžeš, tak som sa jej snažila čo najviac dávať na javo svoju lásku a povedala som si, že už nikdy nebude musieť tak plakať ako do teraz a vychovávala som ju za pomoci vzťahovej výchovy. Uspávala som ju na prsníku, nosila na rukách a stále ju mojkala. No k téme, Simonka si tak zvykla na prsník, že inak ju ani neuspím, v noci keď sa zobudila( bolo to aj 10 krát za noc) Som ju nakojila a spala ďalej, samozrejme pri mne na posteli. No teraz to vyústilo do takého extrému, že Simi mi spí len ak som vyzlečená a ona sa ma drží za bradavku a je to dosť nepríjemné, nakoľko to dosť škriabe. Ak jej to nedovolím, plače celú noc až sa tak zachádze. K tomu aj zlé sny, ktoré mala už dávno pred tým. Prosím poraďte mi, veľmi ju lúbim a trhá mi to všetko srdce. Ďakujem pekne ☹

Strana
z2
2stanka2
31. dec 2020

Žienky čo vám pomohlo na tie kolíky.mi nemáme ani mesiac začala som mu dávať aj edpumisan L ale nič nezaberá stále plačeme.

denka259
31. dec 2020

@2stanka2 nám pomohol prave espumisan a tiež biogaia!

2stanka2
1. jan 2021

Dakujem asi zmením na nieake probiotiká dúfam že pomôžu

Strana
z2