Do kedy bude existovať možnosť poberať pandemický rodičovský?
Ahojte.
Dieťa dovrsi tri roky v marci.
Nevraciam sa do zamestnania, takže budem mat nárok na PR?
Podľa vás, dokedy takto štát zvládne podporovať mamičky po rodičovskej.
Nie sme mala skupina..
Teším sa, že niečo je, ale mam rátat tak pol roka max alebo ako to vidíte vy?
Dakujem
@brona235 Prečo by som sa ne tešila, že dačo štát hodí ženám po RP, ktoré sú znevyhodnene oproti bezdetnym?
Práve tou otázkou, mate deti?
Žijem na Kysuciach, čo je vcelku problém s prácou sám o sebe.
A teraz tým dupľom.
Keďže mam fin. záväzky, chcela som názor, ako sa asi bude vyvíjať sit.
Viem, že ma 3 mesiace asi nevytrhnu z biedy, ale pomozu
@mareka49
@michalka4193 zeny s detmi su znevyhodnene, len ked su hnile ist robit... na kysuciach nieje robota, v kezmarku nieje robota... 😂 strasne nieco... pozrela som profesiu a v kezmarku som nasla minimalne 2-3 ponuky do vyroby, bez odborneho vzdelania. Na 2 smeny. Ak by si sa striedala s muzom, ktory tiez robi na 2 smeny, krasne by ste mohli vozid deti aj rano aj poobede... tak sa laskavo nevyhovarajte... ked raz niekto nechce robit, tak hold nebude... koncim tuto debatu. Dobru noc...
@brona235 áno do výroby pre mužov keď nevies ani co sa tu vyrába... Podľa písania ty musíš byť matka roka 😂
@michalka4193 matka roka ti prave nasla robotu. Nemas za co... 😘😘😘 a este raz dobru noc...❤
@brona235 áno chodia od nich aj letáky hengstler vieš na kolko dávajú zmluvu? 2mesiace lebo je to tam aj napísané ...potom ta výkopnu..do noc
@michalka4193 ved jasne... na vsetko mas vyhovorku... tak dalej kysni... 😘😘😘
@brona235 hej ešte si to môžem dovoliť
No mne zas na úrade povedala že to len na 3mesiace je
U nás vecsinou berú na dve zmeny a teraz je taka situácia že všade prepúšťajú akurát tak predavačky hľadajú lebo nik to nechce robiť pomaly. A nie všetky ženy sú lenivé alebo kysnu na ritiach ale keď sú deti je to už ťažšie keď muž celý týždeň robí nonstop pomaly a nemá sa kto vystriedať k deťom a žena je sama na ne celý týždeň a na 7hodin ta nevezmu aby žena stihla ísť po deti do školy škôlky to nikoho nezaujíma. Poznám takých veľa čo by radi šli. A prečo by človek občas aj nevyužil dáku dávku keď aj Tak platíme dosť za všetko a peniaze idú vecsinou štátu.! To je môj názor

@michalka4193 informacne technologie - pomerne siroka oblast, rozne uplatnenie