Dobrovoľné nemocenské poistenie na materskú
Ahojte , platili alebo platíte si niekto nemocenské poistenie na materskú? Chcela by som si to začať platiť od februára -marca 2027 , je pravda ,že stačí platiť už len čisto nemocenské poistenie bez dôchodkového? Ďakujem
co tak ist do normalnej prace?
@anonym_c118a0 čo tak sa starať o seba ?😃
@anonym_c118a0 čo tak sa starať o seba ?😃
@dejzy10 dalsia spekulantka. ale som rada ze myslis dopredu a teraz akoze nerobis?
https://www.socpoist.sk/kto-som/dobrovolne-pois...
Aké balíky (kombinácie) poistení sú v ponuke a pre koho sú vhodné?
Môžete si vybrať jeden samostatný druh poistenia, alebo viaceré poistenia v rámci piatich balíkov, ktoré ponúka Sociálna poisťovňa. Nie všetky balíky sú však určené pre každého.
+dobrovoľné nemocenské poistenie, dobrovoľné dôchodkové poistenie a dobrovoľné poistenie v nezamestnanosti
+dobrovoľné nemocenské poistenie a dobrovoľné dôchodkové poistenie
+Dobrovoľné dôchodkové poistenie
+Dobrovoľné poistenie v nezamestnanosti
+dobrovoľné dôchodkové poistenie a dobrovoľné poistenie v nezamestnanosti
@dejzy10 samotné nemocenské sa nedá platiť
Iba spolu s dôchodkovým....
@dejzy10 dalsia spekulantka. ale som rada ze myslis dopredu a teraz akoze nerobis?
@anonym_c118a0 tak pre tvoje info, odpracované mám dlhé roky, som momentálne na RD s ročným synom. Nechcem od neho odchádzať do prace a bohužiaľ z bývalej prace som nemala predĺženú zmluvu keďže šéfka zistila od kolegyne že som tehotná a zmluvu mi už nepredĺžila.. nechcem čakať do 3 rokov syna kým pôjde do škôlky ,aby som mohla ísť znova na chvíľu do prace keď viem,že by bol možno problém si hneď nejakú prácu nájsť a navyše chceme deti bližšie k sebe. A naozaj nechápem prečo cudzieho človeka zaujíma ,že som nejaká špekulantka. Tento štát nám poslednú dobu neprináša nič dobre len klame a odrbava každého ako to ide ,tak prečo by som ja ktorá dlhé roky odvádzala štátu peniaze nemohla si zaplatiť nemocenské poistenie aby som mala nárok na svoju zaplatenú časť materskej ?! Dúfam že si už spokojná
@dejzy10 samotné nemocenské sa nedá platiť
Iba spolu s dôchodkovým....
@blancheporte mne viaceré zdroje udávajú že sa to dá , tak neviem chcela som len vedier z praxe ak to niekto tak ma . Viem ,že sa to kedysi nedalo ale teraz sa vraj už dá len platiť čisto nemocenské a dôchodkové s tým nič nemá ..
@blancheporte mne viaceré zdroje udávajú že sa to dá , tak neviem chcela som len vedier z praxe ak to niekto tak ma . Viem ,že sa to kedysi nedalo ale teraz sa vraj už dá len platiť čisto nemocenské a dôchodkové s tým nič nemá ..
@dejzy10 máš presne opačne info - kedysi sa dalo platiť iba nemocenské poistenie, teraz už len balíky. A ty píšeš o roku 2027, čo bude za rok a pol je niekde vo hviezdach
@dejzy10 máš presne opačne info - kedysi sa dalo platiť iba nemocenské poistenie, teraz už len balíky. A ty píšeš o roku 2027, čo bude za rok a pol je niekde vo hviezdach
@lilinka88 je tam balík nemocenské poistenie ktoré zahŕňa tehotenské ,materské.. a mám v pláne si to platiť od januára nie až koncom 2026 (preklep v tom 2027 všimla som si to až teraz )a zákony a všetky veci sa menili o tom nedávno
@dejzy10 nedá sa!!! Iba spolu s dôchodkovým....a tak ako ti pisu vyššie, ani srnka netuší,ako sa zmení zákon do r.2027
@lilinka88 je tam balík nemocenské poistenie ktoré zahŕňa tehotenské ,materské.. a mám v pláne si to platiť od januára nie až koncom 2026 (preklep v tom 2027 všimla som si to až teraz )a zákony a všetky veci sa menili o tom nedávno
@dejzy10 uz sa to plati ako balik. a od 1.1 ide vsetko hore, DNP ide na cca 330 euro
@dejzy10 kde je to "tam", lebo na stránke SP sa iba nemocenské nepíše

co tak ist do normalnej prace?