icon

Doplatok materského príspevku

nikola3000
17. mar 2019

Dobrý večer chcem vedieť či tu je niekto komu chýbalo pár dní do toho aby mal odrobené plný počet a či sa dá urobiť tak že si to doplatim a či sa dá níako dopredu zistiť aká by bola výška materskej. Ďakujem za odpoveď snáď ma pochopíte 😁

Strana
z2
nikola3000
autor
2. apr 2019

@evittam aha ja som nechcela od vás nič vyrátať ja som sa pýtala či tu je niekto kto si doplácal MD a či mi na SP budú vedieť predbežne vyrátať koľko budem dostávať či sa mi to vôbec oplatí doplácať... A dá sa to doplatiť spätne 😉

evittam
3. apr 2019

@nikola3000 Nie neda. Radu som poskytla. A nemas za co. Nikto ta na SP neprihlási na DNP ani od včera. Pekny deň.

nikola3000
autor
4. apr 2019

@evittam no tak tá baba na sociálke čo to má na starosti asi vie či sa dá alebo nedá nemyslíš?

evkao
4. apr 2019

@nikola3000 a bola si sa na socialke pytat, ci sa to da?

evittam
5. apr 2019

@nikola3000 Nie nemyslím. Tie baby tam vedia velke.....nic. Osobná skúsenost. A cest výnimkám. Ak ti nejaka pracovnicka povedala niečo podobné akoze sa mozes prihlásiť na DNP spätne napr. od 1.3., ci 1.4. tak klame a zavádza. Bohužiaľ. Nakolko ako som ti uz jasne a nielen 1x napísala-nie je to mozne podla zakona.

evittam
5. apr 2019

@nikola3000 A ty uz mas byt na MD cize mas mat podanú žiadosť o MD....

nikola3000
autor
5. apr 2019

@evkao áno, keď som dávala tento príspevok tak tá pani čo to má na starosť bola PN
Ale komenty @evittam neriešim lebo mi pripadá že všade bola všetko videla a všetko vie.. bez urážky ale pri každom príspevku vidím jej komenty.. ako aj keď kamarátka potrebovala poradiť kvôli pôrodu hneď prvá komentovala a vôbec pravdu nemala

evittam
5. apr 2019

@nikola3000 Kde konkrétne som zle poradila?! Lebo ako som uz napísala-vela žien mi je tu vďačných. A ano, nie som neomylna. Len poprosim pripad kde som pochybila. A nie nie som neomylna ale toto viem presne. Vdaka.

evittam
5. apr 2019

@nikola3000 Cize pani je na PN a ty stále cakas ze sa spätne prihlasis mesiac-dva-doplatis a nakoniec dostanes MD. 😂😂😂 No, nemam viac co dodat ako som uz napísala a najlepšie to vystihla @majusqa77

Strana
z2