icon

Je možné poberať dávku v nezamestnanosti a zároveň tehotenský príspevok?

26. okt 2022

Je možné poberať dávku v nezamestnanosti a zároveň tehotenský príspevok? Aby sa nestalo ze mi dávku zrušia

telusikk
•
26. okt 2022

fúha, tak toto si veru nie som istá, asi by bolo fajn sa popýtať na sociálke, nie? tam by ti vedeli skôr povedať.

autor
•
26. okt 2022

@telusikk jasne, ale nechcem tam tak na rovinu prísť a vypytovať sa na to ak by mi niekto vedel poradiť tu 🤣 aby som nebola za blbú aj keď je podľa mňa normálne no ze by som si ponechala dávku keďže ju mam vyššiu.

liljana
•
Autor odpoveď zmazal
•
konikkon
•
26. okt 2022

Samozrejme, že áno.

veronikaszabova
•
26. okt 2022

Podla mna mozes poberat obeja. Nakolko sa da poberat napr. Tehotenske a RP zaroven. Aj nemocenske a tehotenske.

a_andrejka4
•
26. okt 2022

Ale ano da sa 🙂 ak mas narok na tehotenske a si na PN tak jasne ze dostanes obe davky to je dost vynimocna davka ktora sa realne kombinuje s PN

xsandrax
•
26. okt 2022

Podľa mňa tiež môžeš 🙂 ak máš odpracované, tak máš nárok na tehotenske a ak si medzitým dostala výpoveď prečo by si mala byť ukratena o podporu. Podaj si žiadosť a uvidíš 🙂

izabela181
•
26. okt 2022

Áno ja som tak poberala 😊

dankakralovic22
•
6. jún 2024

@izabela181
Dobrý deň.Chcem sa spýtať nie som na PN ale na úrade práce a odtiaľ poberam davku v nezamestanosti.Mozem dostať aj tehotenske?Tak ste to mali aj Vy?