icon

Je otec na rodičovskej dovolenke lenivý alebo moderný?

15. máj 2025

zeny, dievky, mamičky, otovia - idem si po radu, povzbudenie, vysmech.....mám 28 rokov a idem na rodičovsku. Doma sme sa s partnerkou dohodli že po materskej pôjde naspäť do roboty a ja si zoberem syna na starosť. V práci sa mi za to smejú, robia si srandu že idem oddychovať, že budem doma ako žena a že to mám za odmenu. Niektorí vravia že by to v živote neurobili, že by sa hanbili a že chlapská robota je zarábať peniaze nie prebaľovať plienky. Fakt ma to niekedy serie. JChcem byť pri malom, naučiť ho veci, byť s nim cez deň, nie len večer keď už padá od únavy. prečo to niektorí berú ako útek z roboty alebo že som mäkký? Má niekto podobnú skúsenosť?

Strana
z2
lucia13022023
15. máj 2025

Máš debilov kolegov

selest
15. máj 2025

Smeju sa lebo sa boja aby im niekto nenavrhol preco to neskusia tiez. Pretoze vedia aky je to zahul a maju problem vydrzat hodinu s dietatom kym sa zena vrati z kadernictva. Tak zvolia strategiu zosmiesnovania a zlahcuju to akoze je to pod ich uroven. Pritom vedia ze by to nezvladli ale to nemozu priznat, to by museli uznat aj svojej zene doma ze maka cez matersku a bolo by sa im trosku zapajat aspon cez vikend. A to sa im nechce.. vobec si ich nevsimaj a uzi si cas s dietatkom

kaca222
5. jún 2025

Máš blbé okolie, v tom mojom väčšina otcov na rodičovskú išla a využila to naplno. Aj môj manžel bol s malým 6 mesiacov doma, ja som šla do práce. Je to nenahraditeľná skusenost, s dieťaťom si vytvoríš pevný vzťah a to vám nikto nevezme. Oddychovať rozhodne nebudeš, je to náročné ale krásne zároveň. A či niekto neľutuje? Akože čo by mali ľutovať? Dieťa je oboch rodičov, takže za mňa je nutnosť, aby to každý otec absolvoval. A kto nechce, tak nech si nerobí deti…

Strana
z2