Je otec na rodičovskej dovolenke lenivý alebo moderný?
zeny, dievky, mamičky, otovia - idem si po radu, povzbudenie, vysmech.....mám 28 rokov a idem na rodičovsku. Doma sme sa s partnerkou dohodli že po materskej pôjde naspäť do roboty a ja si zoberem syna na starosť. V práci sa mi za to smejú, robia si srandu že idem oddychovať, že budem doma ako žena a že to mám za odmenu. Niektorí vravia že by to v živote neurobili, že by sa hanbili a že chlapská robota je zarábať peniaze nie prebaľovať plienky. Fakt ma to niekedy serie. JChcem byť pri malom, naučiť ho veci, byť s nim cez deň, nie len večer keď už padá od únavy. prečo to niektorí berú ako útek z roboty alebo že som mäkký? Má niekto podobnú skúsenosť?
Smeju sa lebo sa boja aby im niekto nenavrhol preco to neskusia tiez. Pretoze vedia aky je to zahul a maju problem vydrzat hodinu s dietatom kym sa zena vrati z kadernictva. Tak zvolia strategiu zosmiesnovania a zlahcuju to akoze je to pod ich uroven. Pritom vedia ze by to nezvladli ale to nemozu priznat, to by museli uznat aj svojej zene doma ze maka cez matersku a bolo by sa im trosku zapajat aspon cez vikend. A to sa im nechce.. vobec si ich nevsimaj a uzi si cas s dietatkom
Máš blbé okolie, v tom mojom väčšina otcov na rodičovskú išla a využila to naplno. Aj môj manžel bol s malým 6 mesiacov doma, ja som šla do práce. Je to nenahraditeľná skusenost, s dieťaťom si vytvoríš pevný vzťah a to vám nikto nevezme. Oddychovať rozhodne nebudeš, je to náročné ale krásne zároveň. A či niekto neľutuje? Akože čo by mali ľutovať? Dieťa je oboch rodičov, takže za mňa je nutnosť, aby to každý otec absolvoval. A kto nechce, tak nech si nerobí deti…

Máš debilov kolegov