icon

Je tu niekto zo sociálnej poisťovne ?

jezzka
14. apr 2020
evittam
14. apr 2020

@jezzka Konkrétna otazka?

stela01
14. apr 2020

@evittam 🤦🏼‍♀️
Kuk druhu diskusiu

evittam
14. apr 2020

@stela01 Nemam cas hľadať.

jezzka
autor
14. apr 2020

@evittam chcela som vedieť to že som rok a pol na PN a pol roka som dostávala pn vyplatenú a rok som už na neplatenej pn. Mám 3rocneho syna a je doma keďže mu zatvorili škôlku.. môžem si požiadať o ocr?

loginexistuje
14. apr 2020

OCR je pre pracujúcich rodičov ... ak nepracujes nemáš nárok
@jezzka

kreatis
18. máj 2020

@evittam prosim prosim o radu 🙏 Dcerka bude mat v novembri 3 roky, chceli sme stihnut retazovy porod, co sa najprv aj podarilo, ale bohuzial moje tehotenstvo nedopadlo dobre 😪 a uz retazovy nestihame. Tuzim vsak velmi po druhom babatku, ale este musim chvilku so snazenim pockat. Aka situacia pre mna nastane, ak by som otehotnela do toho novembra, mala by som este vobec narok na matersku, ktoru som poberala pri dcerke? Pracovny pomer stale trva. Ak by som dajme tomu porodila druhe dieta niekedy v juni buduceho roku, co je viac ako pol roka po dcerkinych 3 rokoch, je nejaka sanca na matersku? Ak ano, z coho by sa vypocitavala? A cim vyplnit toho pol roka, musela by som nastupit do prace? Viem, ze sa da ist na dovolenku, alebo PN, ale pol roka mi pride ako dost dlha doba...ak by som nastupila do prace, nesplnim uz povinnost platit 270 dni do SP 🤷.... Ja sa uz v tom uplne stracam, a nepridava mi tato nevedomost na psychickej pohode. Stale sa citim pod tlakom, ze musime stihnut babo do nejakeho terminu aby som mala matersku, je to na nervy 😪.... Takze budem velmi velmi vdacna kazdu radu, naozaj by mi to velmi pomohlo 🙏