icon

Kam ísť po skončení rodičovskej?

marynka27
13. jan 2017

Každa mamička hlavne tie nevyučene nemaju šancu zarobit je to velmi tažke ked pridete domou zo škol a školky ste doma upratujete pozerate tv a hladate pracu na doma či cez internet posielate životopisi je to unavne a na dlho a hlavne nemate100%tnu pracu všade chcu poplatky ale popri tom vedia ze ste na MD.!tak niekto poradte prosim daku pracu.

Strana
z3
natalienka12
13. jan 2017

@jankalukasova áno, tá práca sa volá "vicapovanie letakov"

marfikchov
13. jan 2017

@marynka27 nooo takto, ja ti to napíšem tak lopatisticky, aby si to pochopila... väčšina obyvateľstva vyspelých krajín, ovláda internet a MS Office, tieto požiadavky má každý zamestnávateľ, ktorý chce zamestnať človek a jeho náplňou práce je práca na počítači. S týmto ako programátor neuspeješ ani nikde... zameraj sa na prácu, ktorej odbor máš vyštudovaný... ak si vyučená, teda máš LEN výučný, neočakávaj, že budeš robiť asistentku riaditeľa a skončíš o tretej popoludní, aby si si v pokoji vyzdvihla deti zo škôlky... prácou na doma si veľmi nepolepšíš, pokiaľ v tom nie si extra dobrá a nie je po danej veci dopyt (doučovanie, opatrovanie, torty a pod.)... ak si teda bez chlapa, tak musíš fakt deti dať len do nejakého zariadenia a zamestnať sa natvrdo a nie hľadať prácu doma

lili2015
Autor odpoveď zmazal
lili2015
Autor odpoveď zmazal
marynka27
autor
13. jan 2017

@lili2015 diky.

natalienka12
13. jan 2017

@lili2015 myslíš? Ja si skôr myslím, že je to príliš trúfalé toto povedať.

natalienka12
13. jan 2017

@lili2015 ale na otázku, na akej úrovni ich ovláda ti odpovedala "díky"

lili2015
Autor odpoveď zmazal
1981mirka
13. jan 2017

Malo byt ""vedia aj". Namiesto medzernika som tukla na pismeno v. Tie tablety su v tomto nanic. Lepsie sa mi pise na klavesnici, no pocitac dnes okupuje manzel B-)

Strana
z3