Kam ísť po skončení rodičovskej?
Každa mamička hlavne tie nevyučene nemaju šancu zarobit je to velmi tažke ked pridete domou zo škol a školky ste doma upratujete pozerate tv a hladate pracu na doma či cez internet posielate životopisi je to unavne a na dlho a hlavne nemate100%tnu pracu všade chcu poplatky ale popri tom vedia ze ste na MD.!tak niekto poradte prosim daku pracu.
@marynka27 nooo takto, ja ti to napíšem tak lopatisticky, aby si to pochopila... väčšina obyvateľstva vyspelých krajín, ovláda internet a MS Office, tieto požiadavky má každý zamestnávateľ, ktorý chce zamestnať človek a jeho náplňou práce je práca na počítači. S týmto ako programátor neuspeješ ani nikde... zameraj sa na prácu, ktorej odbor máš vyštudovaný... ak si vyučená, teda máš LEN výučný, neočakávaj, že budeš robiť asistentku riaditeľa a skončíš o tretej popoludní, aby si si v pokoji vyzdvihla deti zo škôlky... prácou na doma si veľmi nepolepšíš, pokiaľ v tom nie si extra dobrá a nie je po danej veci dopyt (doučovanie, opatrovanie, torty a pod.)... ak si teda bez chlapa, tak musíš fakt deti dať len do nejakého zariadenia a zamestnať sa natvrdo a nie hľadať prácu doma
@lili2015 myslíš? Ja si skôr myslím, že je to príliš trúfalé toto povedať.
@lili2015 ale na otázku, na akej úrovni ich ovláda ti odpovedala "díky"
Malo byt ""vedia aj". Namiesto medzernika som tukla na pismeno v. Tie tablety su v tomto nanic. Lepsie sa mi pise na klavesnici, no pocitac dnes okupuje manzel B-)

@jankalukasova áno, tá práca sa volá "vicapovanie letakov"