icon

Kde môžem prekonzultovať môj prípad ohľadom materskej a rodičovskej?

martina_an
25. sep 2023

Ahojte,nevedeli by ste mi poradit niekoho, s kym by sa dal prekonzultovat moj pripad rodicovska/materska/dohoda a podobne? Skusala som pravne pre rodica,ale ma beznadejne plno.tak skusim,ci nemate nejake odporucanie,kto sa tomu specialne venuje.dakujem pekne

lalala94
25. sep 2023

najmaterska.sk - odporúčam 🙂

ivanakaka
25. sep 2023

@martina_an aj Mihal ma knizku super mam pozicanu…aj volat do SP mozes aj tu a napisu ti baby

mogaa
26. sep 2023

@martina_an najlepšie je zájsť si do najbližšej pobočky SP

barbara4908
26. sep 2023

@martina_an aj mna by to zaujímalo právne pre rodica tam sa dostať nedá uz to skúšam 3mesiace najmaterska robí až od 1oktobra a Mihál ma pred voľbami je ešte niekto na konzultácie ? Ja som nikoho nenašla

martina_an
autor
26. sep 2023

Preto sa pytam,ci by sa nedalo s niekym priamo konzultovaz,nakolko ma zaujima aj ci by sa nedalo spravit nieco,aby mi ta materska vysla vyssia,nemam retazovy porod,som este ma rodicaku,do toho sol robila aj na dohodu chvilku…neviem veru ci v soc poist by si so mnou niekto sadol a zacal rozoberat co a ako.

ivanakaka
27. sep 2023

@martina_an mihal kniha

zuzinjan
27. sep 2023

@martina_an právne pre rodiča ma aj e-booky, objednávala som prednedávnom a boli tam rozpísané aj tieto situácie, skús pozrieť podľa obsahu

sasesoe
27. sep 2023

@martina_an ahoj, mihal teraz v ramci predvolebnej kampane mal viacero bezplatnych prednasok/diskusii a robil i live vysielania na svojej fb stranke, vhladaj, pozri... bezne pre osobne konzultacie musis mat unho nejake predplatné, ale ked kandiduje, tak toto je jeho teme a aj knizky rozdava (miesto gulasu a piva, co je podla mna hodnotnejsie)