Kde nahlásiť zmenu účtu pri rodinných prídavkoch?
Ahojte, viete mi poradit kde mam ist nahlasit zmenu uctu pri poberani pridavkov? Roky som to neriesila a terz surne potrebujem. Dakujem
Tam, odkial tie pridavky dostavas.
@anonym_autor žeby na úrade? A osobne s OP
je mi jasne, ze nie v obchode, ale na urade, obeham urad prace, len mame dva, neviem na ktorom, ale tak nejak zistim
je mi jasne, ze nie v obchode, ale na urade, obeham urad prace, len mame dva, neviem na ktorom, ale tak nejak zistim
@anonym_autor
a ty nevieš kto vypláca rodinné prídavky? aké dva?.
@anonym_autor
a ty nevieš kto vypláca rodinné prídavky? aké dva?.
@mondolina v KE mame urad prace na Popradskej aj Zizkovej, naposledy som tam bola v roku 2006, vtedy este neboli rozdeleni, ale ok uz nepotrebujem radu, obeham si to
@mondolina v KE mame urad prace na Popradskej aj Zizkovej, naposledy som tam bola v roku 2006, vtedy este neboli rozdeleni, ale ok uz nepotrebujem radu, obeham si to
V Košiciach sa rodinné prídavky vybavujú na Popradskej a na poschodí podľa toho, v ktorom okrese bývaš
@anonym_autor
V Košiciach sa rodinné prídavky vybavujú na Popradskej a na poschodí podľa toho, v ktorom okrese bývaš
@anonym_autor
@226lenka dakujem za odpoved k veci, chcela som ist na Žižkovu, tam som bola vtedy v tom roku 2006, aspon ste mi usetrili cestu
@anonym_autor
aha prepáč, nevedela som. ospravedlňujem sa ti👍
@mondolina v pohode

Úrad prace