icon

Kde nahlásiť zmenu účtu pri rodinných prídavkoch?

12. máj 2026

Ahojte, viete mi poradit kde mam ist nahlasit zmenu uctu pri poberani pridavkov? Roky som to neriesila a terz surne potrebujem. Dakujem

anonym_7836e8
12. máj 2026

Úrad prace

anonym_78bed2
12. máj 2026

Tam, odkial tie pridavky dostavas.

anonym_3a5a20
12. máj 2026

@anonym_autor žeby na úrade? A osobne s OP

nikpa
Autor odpoveď zmazal
autor
13. máj 2026

je mi jasne, ze nie v obchode, ale na urade, obeham urad prace, len mame dva, neviem na ktorom, ale tak nejak zistim

mondolina
13. máj 2026
@anonym_autor

je mi jasne, ze nie v obchode, ale na urade, obeham urad prace, len mame dva, neviem na ktorom, ale tak nejak zistim

@anonym_autor
a ty nevieš kto vypláca rodinné prídavky? aké dva?.

autor
13. máj 2026
@mondolina

@anonym_autor
a ty nevieš kto vypláca rodinné prídavky? aké dva?.

@mondolina v KE mame urad prace na Popradskej aj Zizkovej, naposledy som tam bola v roku 2006, vtedy este neboli rozdeleni, ale ok uz nepotrebujem radu, obeham si to

226lenka
13. máj 2026
@anonym_autor

@mondolina v KE mame urad prace na Popradskej aj Zizkovej, naposledy som tam bola v roku 2006, vtedy este neboli rozdeleni, ale ok uz nepotrebujem radu, obeham si to

V Košiciach sa rodinné prídavky vybavujú na Popradskej a na poschodí podľa toho, v ktorom okrese bývaš
@anonym_autor

autor
13. máj 2026
@226lenka

V Košiciach sa rodinné prídavky vybavujú na Popradskej a na poschodí podľa toho, v ktorom okrese bývaš
@anonym_autor

@226lenka dakujem za odpoved k veci, chcela som ist na Žižkovu, tam som bola vtedy v tom roku 2006, aspon ste mi usetrili cestu

mondolina
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
aha prepáč, nevedela som. ospravedlňujem sa ti👍

autor
13. máj 2026
@mondolina

@anonym_autor
aha prepáč, nevedela som. ospravedlňujem sa ti👍

@mondolina v pohode