Kde rýchlo zohnať 100 eur ako matka na RD?
Ahojte, prosím vás kde a ako najrýchlejšie viem zohnať 100€? Pracujem aj som na RD zo splatenim problém nebude. Banky mi nedajú dlho nepracujem a matkám na RD tiež nedávajú. Alebo ak by niekto poznal niekoho kto vie poziciat aj na zmluvu nebude problém vrátiť aj niečo naviac do mesiaca. Ďakujem
@anonym_8851c1 z mojich dlhorocnych skusenosti, si ludia pytaju "pozicky" od cudzich ludi vacsinou z dovodu, ze rodinu ci znamych v tomto uz sklamali.
v skratke, vsade si napoziciavali, nevratili a ludia , co ich poznaju, uz im neveria a odmietaju pozicat.
Preto potom siahaju po moznostiach od cudzich ludi, na nete, proste od niekoho, kto ich nepozna.
@negymama Bingo
@kitycat budem vedieť vrátiť na ďalší mesiac nie tento
@anonym_autor tak počkaj s kúpou tej veci o mesiac a nemusíš narýchlo zháňať 100 €. Veď mesiac ubehne rýchlo.
@anonym_8851c1 zdravotný problém pre dieťa zaplatiť. Ostatok viem vysvetliť podrobnejšie v správe
@anonym_autor čo je to za problém, že sa musí zaplatiť za dieťa?
@anonym_8851c1 z mojich dlhorocnych skusenosti, si ludia pytaju "pozicky" od cudzich ludi vacsinou z dovodu, ze rodinu ci znamych v tomto uz sklamali.
v skratke, vsade si napoziciavali, nevratili a ludia , co ich poznaju, uz im neveria a odmietaju pozicat.
Preto potom siahaju po moznostiach od cudzich ludi, na nete, proste od niekoho, kto ich nepozna.
@negymama Výnimka potvrdzuje pravidlo.Moj manžel si jeden jediný krát chcel požičať od svojej sestry 400€.Ja som bola skeptická, keďže viem, že niektorí by sa pre euro dali p...a ešte dať prevrtat koleno.Vzala som si predzchvaleny úver v banke, ktorý bol síce s vysokým úrokom,ale pri splatení za 2 mesiace to nebolo hrozné.Svagrina sa síce obhajovala, že ona by rada pomohla, ale nemala vtedy práve voľné peniaze.Vzhladom na to, že ju poznám, brala som s rezervou jej tvrdenie.

No neviem, píšeš, že máš niečo nasporené a chýba ti už len stovka. Keď nechceš byť konkrétna, nedostaneš ani konkrétnu radu. Nevidím dôvod písať mi súkromne, prepáč. Je to také nevyhnutné, že ich potrebuješ hneď okamžite a pritom ti nik z rodiny nevie pomôcť? celé to znie veľmi nedôveryhodne.