icon

Kde rýchlo zohnať 100 eur ako matka na RD?

18. mar 2026

Ahojte, prosím vás kde a ako najrýchlejšie viem zohnať 100€? Pracujem aj som na RD zo splatenim problém nebude. Banky mi nedajú dlho nepracujem a matkám na RD tiež nedávajú. Alebo ak by niekto poznal niekoho kto vie poziciat aj na zmluvu nebude problém vrátiť aj niečo naviac do mesiaca. Ďakujem

Strana
z2
negymama
19. mar 2026
@anonym_8851c1

No neviem, píšeš, že máš niečo nasporené a chýba ti už len stovka. Keď nechceš byť konkrétna, nedostaneš ani konkrétnu radu. Nevidím dôvod písať mi súkromne, prepáč. Je to také nevyhnutné, že ich potrebuješ hneď okamžite a pritom ti nik z rodiny nevie pomôcť? celé to znie veľmi nedôveryhodne.

@anonym_8851c1 z mojich dlhorocnych skusenosti, si ludia pytaju "pozicky" od cudzich ludi vacsinou z dovodu, ze rodinu ci znamych v tomto uz sklamali.
v skratke, vsade si napoziciavali, nevratili a ludia , co ich poznaju, uz im neveria a odmietaju pozicat.
Preto potom siahaju po moznostiach od cudzich ludi, na nete, proste od niekoho, kto ich nepozna.

anonym_2bdd97
19. mar 2026
@negymama

@anonym_8851c1 z mojich dlhorocnych skusenosti, si ludia pytaju "pozicky" od cudzich ludi vacsinou z dovodu, ze rodinu ci znamych v tomto uz sklamali.
v skratke, vsade si napoziciavali, nevratili a ludia , co ich poznaju, uz im neveria a odmietaju pozicat.
Preto potom siahaju po moznostiach od cudzich ludi, na nete, proste od niekoho, kto ich nepozna.

@negymama Bingo

petirko
20. mar 2026

Ona myslela 100 000€.

margotka17
22. mar 2026
@anonym_autor

@kitycat budem vedieť vrátiť na ďalší mesiac nie tento

@anonym_autor tak počkaj s kúpou tej veci o mesiac a nemusíš narýchlo zháňať 100 €. Veď mesiac ubehne rýchlo.

anonym_03d303
22. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_8851c1 zdravotný problém pre dieťa zaplatiť. Ostatok viem vysvetliť podrobnejšie v správe

@anonym_autor čo je to za problém, že sa musí zaplatiť za dieťa?

anonym_1e618e
22. mar 2026
@negymama

@negymama Výnimka potvrdzuje pravidlo.Moj manžel si jeden jediný krát chcel požičať od svojej sestry 400€.Ja som bola skeptická, keďže viem, že niektorí by sa pre euro dali p...a ešte dať prevrtat koleno.Vzala som si predzchvaleny úver v banke, ktorý bol síce s vysokým úrokom,ale pri splatení za 2 mesiace to nebolo hrozné.Svagrina sa síce obhajovala, že ona by rada pomohla, ale nemala vtedy práve voľné peniaze.Vzhladom na to, že ju poznám, brala som s rezervou jej tvrdenie.

matej202
22. mar 2026

@anonym_autor skus ofko, only fans

Strana
z2