icon

Kedy bude rodičovský na účte?

Dnes o 08:39

Rodicak 2026
Kedy bude na ucte neviete??

anonym_fe5fe7
Dnes o 08:43

12teho,a vo vyske 478eur

anonym_ded14c
Dnes o 09:09

To každý mesiac žrebujú termín poslania, alebo to chodí približne v rovnaký deň?

anonym_5ecaff
Dnes o 09:29

Nauč sa lepšie hospodáriť a nebudeš musieť počítať minúty do pipnutia rodičáku. Ženy, veď trošku popracujte na svojej finančnej gramotnosti, ja si neviem predstaviť takto žiť a každý mesiac ísť nadoraz. Jáj, to sú iste tie, čo tu dostali rady že ako sa popri dcvoch deťoch sa uživí aj tretie, štvrté, ôsme. Hlavne, že je láska.

anonym_39cbab
Dnes o 10:01
@anonym_5ecaff

Nauč sa lepšie hospodáriť a nebudeš musieť počítať minúty do pipnutia rodičáku. Ženy, veď trošku popracujte na svojej finančnej gramotnosti, ja si neviem predstaviť takto žiť a každý mesiac ísť nadoraz. Jáj, to sú iste tie, čo tu dostali rady že ako sa popri dcvoch deťoch sa uživí aj tretie, štvrté, ôsme. Hlavne, že je láska.

@anonym_5ecaff skor chcu ist na vypredaje...

anonym_fe5fe7
Dnes o 10:04

A vysku rodicaku som dala naschval,lebo mnohe uz budu cakat tento mesiac 500eur,ech to bude tem,,,,preco mi neprisiel 500eurovy rodicak,,,,

anonym_5ecaff
Dnes o 10:09
@anonym_39cbab

@anonym_39cbab ale ved toto tu je kazdy nesiac
A myslim, ze jej ide o ten rozpis platieb na cely rok 2026, co sem obcas niekto zavesi.

rachel36a
Dnes o 10:27
anonym_b93b5d
Dnes o 11:47

Čakala som kedy sem niekto prvý pridá túto otázku 🙈 to je fakt také ťažké počítať s dátumom 15., kedy by štandardne mali chodiť sociálne dávky? Schválne píšem mali by, pretože rôzne pobočky majú rôzne dátumy výplaty a tento rok takmer každý mesiac majú dávky splatnosť už 13. a 14. v mesiaci, takže 15. budú určite každý mesiac

autor
Dnes o 12:06
@anonym_39cbab

@anonym_39cbab asi tak