Kedy bude rodičovský na účte?
Rodicak 2026
Kedy bude na ucte neviete??
To každý mesiac žrebujú termín poslania, alebo to chodí približne v rovnaký deň?
Nauč sa lepšie hospodáriť a nebudeš musieť počítať minúty do pipnutia rodičáku. Ženy, veď trošku popracujte na svojej finančnej gramotnosti, ja si neviem predstaviť takto žiť a každý mesiac ísť nadoraz. Jáj, to sú iste tie, čo tu dostali rady že ako sa popri dcvoch deťoch sa uživí aj tretie, štvrté, ôsme. Hlavne, že je láska.
Nauč sa lepšie hospodáriť a nebudeš musieť počítať minúty do pipnutia rodičáku. Ženy, veď trošku popracujte na svojej finančnej gramotnosti, ja si neviem predstaviť takto žiť a každý mesiac ísť nadoraz. Jáj, to sú iste tie, čo tu dostali rady že ako sa popri dcvoch deťoch sa uživí aj tretie, štvrté, ôsme. Hlavne, že je láska.
@anonym_5ecaff skor chcu ist na vypredaje...
A vysku rodicaku som dala naschval,lebo mnohe uz budu cakat tento mesiac 500eur,ech to bude tem,,,,preco mi neprisiel 500eurovy rodicak,,,,
@anonym_39cbab ale ved toto tu je kazdy nesiac
A myslim, ze jej ide o ten rozpis platieb na cely rok 2026, co sem obcas niekto zavesi.
Čakala som kedy sem niekto prvý pridá túto otázku 🙈 to je fakt také ťažké počítať s dátumom 15., kedy by štandardne mali chodiť sociálne dávky? Schválne píšem mali by, pretože rôzne pobočky majú rôzne dátumy výplaty a tento rok takmer každý mesiac majú dávky splatnosť už 13. a 14. v mesiaci, takže 15. budú určite každý mesiac
@anonym_39cbab asi tak

12teho,a vo vyske 478eur