Kedy bude vyplatený predĺžený rodičovský príspevok?
Ahojte prosím keď je schválený rodičovský príspevok od prvého septembra z dôvodu neprijatia trojrocneho dieťaťa do spadovej školky z kapacitných dôvodov kedy bude vyplatený už okolo 13. Septembra alebo až okolo 13. Októbra ako chodieva rodicak. Ďakujem krásne za odpoveď
@andrejka1974 áno schvalila tak dva roky dozadu alebo menej vlada novu novelu zákona ale iba vtedy ak dieťa dovŕši do konca augusta tri roky a nevezmú ho do spadovej školky z kapacitných dôvodov
Za september v októbri. Al je podaná včas žiadosť.
@zojanka áno žiadosť podám hneď v priebehu mája prip na začiatku juna keď mi dorucia rozhodnutie o neprijatí
Pozor, od 1.1.2025 sa zmenili podmienky schválenia RP v prípade neprijatia dieťaťa do spádovej MŠ. Nájdi si na stránke upsvr.gov.sk.
treba vyuzit uplne vsetky moznosti, kam sa dieta da umiestnit, teda cirkevne aj sukromne ms, zriadovatel o tom bude informovat prislusne ms a az ked sa naozaj nikam dieta nepodari dat - az vtedy je narok na tento rodicak
prepac a doteraz ti ako chodil rodicak? za tie roky som si nevsimla?
@volterra aha to som pozerala a nič som tam nenašla takého môžem poprosiť ak by ste mala čas mi to odfotiť vďaka moc
@volterra tak už som to dohladala ja som pozerala stránku rok 24 ale našlo mi už aj to nové mockrat ďakujem

A vtedy je plateny , ja som si myslela že je platený len vtedy ak je dieťa zdravotne znevýhodnené